Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Mart 2020 15:56

Eviniz aklınızda kalmasın

Tatilde, işte, misafirlikte kısacası uzakta olduğumuz zamanlarda aklımızın bir köşesinde duran ve hatta bazen telaşlanıp koştura koştura gittiğimiz evlerimizle ilgili anlık olarak bilmek ve takip etmek istediğimiz birçok unsuru artık cep telefonlarımızdan takip etmek mümkün.

Eviniz aklınızda kalmasın
Fonri ,,Fonri akıllı kapı,,Fonri akıllı kapı zili,

Türkiye’de bu teknoloji yerli şirketler tarafından yapılabilmektedir. Kapıya gelen herkesi cep telefonlarından anında izleme olanağı sunan sistem Fonri akıllı kapı ziliyle, zil üzerinde bulunan kamera ve mikrofon sayesinde gelen kişi ile cep telefonu üzerinden görüşme sağlana biliniyor. Akıllı kapı zili, insanların evde olup olmadığını kontrol etmek için zile basan kötü niyetli kişileri geri adım atmak zorunda bırakan bu özelliğinin yanında, çocuklar okuldan geldi mi, kargocu bugün uğradı mı, evde yoktum apartman görevlisine sipariş veremedim gibi kaygı durumlarının oluşumunu engellemiş oluyor.

Sensörler sayesinde her şey insanların kontrolüne geçiyor.
İnsanlar için kendilerinin, sevdiklerinin ve yaşam alanlarının güvenliğini sağlamak ve kontrol altında tutmak her zaman çok önemli bir konu olmuştur.  Gelişen teknoloji ile birlikte insanlar sensörler sayesinde bu ihtiyaçlarını hem konforlu hem pratik ve kesin bir şekilde karşılayabiliyor. Yerli marka olan Ankaref’in Fonri markasıyla oluşturduğu Akıllı Güvenlik Sistemi ile insanlar ev ve iş yerlerinde dumandan, gaza, sudan titreşime her konuda anlık bilgi sahibi olabilecek.  
Hareket sensörleri, kapı ve pencere sensörleri, iç ve dış kameralar, titreşim sensörleri, dış siren, kumanda ve tuş takımı gibi tüm güvenlik aksesuarlarıyla birlikte su basma sensörü, duman sensörü ve gaz senyörleriyle insanlar ev ve iş yerlerini tek bir uygulama üzerinden yöneterek kendilerini güvende hissedecekler.

Akıllı priz ile cihazları ve lambaları; akıllı röle ile panjur ve kepenkleri doğrudan telefondan kontrol etme ve istenildiği zaman çalışması için programlama olanağı sunan Akıllı Güvenlik Sistemiyle Dünya’nın neresinde olunursa olunsun dış mekân kameralarıyla neler olup bittiği takip edilebiliyor. 
“Milli Üretim, Uluslararası Pazar” ilkesi ile kurulduğu günden itibaren Ar-Ge odaklı ileri teknolojiler ile yenilikçi hizmet projelerini hem ülke genelinde hem de yurtdışında başarı ile hayata geçiren ve ilk 500 Hizmet İhracatçısı listesine girmeye hak kazanan Ankaref’ in Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Binici “Fonri ailesine birçok ürün eklenecek. Herkesin kolaylıkla kullanabileceği ürünler ile hayatımız kolaylaşacak. Sağlık, eğitim, güvenlik, spor ve daha birçok farklı yaşam alanımızda Fonri ürünlerini göremeye devam edeceğiz” dedi.

 

Eviniz aklınızda kalmasın

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...