Tgrt Haber
26 Temmuz 2021 20:26

Fabrika önünde bekleyen işçiye kurşun yağdırdı

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bir fabrikanın önünde servis bekleyen vatandaşa, ATV motoru ile gelen şüpheli pompalı tüfekle kurşun yağdırdı. Saldırıya uğrayan şahıs ne olduğunu anlayamadan bir anda kendini yerde buldu.

Fabrika önünde bekleyen işçiye kurşun yağdırdı
Kocaeli,,Fabrika,,Saldırı,,Silah,

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde cadde üzerinde bulunan lastik fabrikasında çalışan Oğuzhan E., mesai bitiminin ardından evine gitmek için iş yerinden çıkıp servisini beklemeye başladı. ATV motoru ile fabrika önüne gelen şüpheli tarafından pompalı tüfekle ateş edilen Oğuzhan E. kendini bir anda yerde buldu.

Fabrika önünde bekleyen işçiye kurşun yağdırdı

ŞÜPHELİ OLAY YERİNDEN KAÇTI

Oğzuhan E., kanlar içinde kalırken, eli silahlı şahıs ATV’si ile olay yerinden kaçtı. Olayı gören fabrika çalışanları, Oğuzhan E.’ye ilk müdahalesini yaparak durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Oğuzhan E., Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Fabrika önünde bekleyen işçiye kurşun yağdırdı

EKİPLER TARAFINDAN KISA SÜREDE YAKALANDI

Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri tarafından saldırgan şahsın Samet T. olduğu tespit edildi. Samet T., kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...