Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Mart 2014 18:27

Facebook akşam saatlerinde kısa süreli çöktü

Facebook 12 Mart Çarşamba akşamı çöktü. Facebook'ta Türkiye saati ile 19:10 sıralarında bir çökme meydana geldiği belirlendi.

Facebook akşam saatlerinde kısa süreli çöktü
facebook çöktü, facebook neden çöktü, facebook çökme sebebi, facebook çökertildi, facebook hata,

Facebook 12 Mart Çarşamba akşamı çöktü, Facebook'ta Türkiye saati ile 19:10 sıralarında bir çökme meydana geldi. tgrthaber.com.tr'den Semih Bişkin'in haberine göre Facebook'ta yaşanan yaklaşık 1, 2 saatlik çeşitli donma ve yavaşlamalar sonucu Facebook'un çöktüğü anlaşıldı. Facebook'un anasayfasında yer alan 'Sorry, something went wrong. We're working on getting this fixed as soon as we can.' mesajıyla karşılaşan kullanıcılar ne yapacağını şaşırdı.
FACEBOOK YENİDEN DÜZELDİAMA...
Facebook'un çökmesi ve erişimin kaybolması kullanıcılarda soru işaretleri oluşturdu. Facebook'taki çökmenin nedeni henüz açıklanmazken. Kullanıcılar yaklaşık 10 dakikalık süren bir erişim kaybının ardından yeniden Facebook'a giriş yapmaya başladı. Facebook'un çökme sebebiyle yeniden donmaya başladığı ve ara ara erişimin yeniden gittiği gözlemlendi.
TWİTTER'DA DÜN ÇÖKMÜŞTÜ
Sosyal paylaşım ve micro blog sitesi Twitter'da da dün akşam dünya genelinde kısa süreli de olsa bir çökme meydana gelmiş, dünya genelindeki tüm kullanıcılar Twitter'a giriş yapamamışlardı.

TGRT Haber/Semih Bişkin

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...