Tgrt Haber
11 Mart 2014 18:05

Facebook için kritik tarih 30 Nisan

Facebook, üç yıl önce 'gömdüğü' dev etkinliği tekrar hayata geçiriyor! İşte F8 ve bize sunacağı özellikleri.

Facebook için kritik tarih 30 Nisan
facebook, facebook yenilik,facebook yenilikleri 2011,facebook yenilikler,facebook yenilik,facebook yenilikleri 2014,facebook yenilikleri 2013,facebook yenilikler 2012,facebook yenilikler 2014,facebook'tan dev yenilik,facebook'ta yenilikler,

G8 Zirvesi ifadesi çoğu insana tanıdık gelir. Dünyanın en gelişmiş 8 ülkesinin katıldığı bu toplantıda dünyanın geleceğine dair planlar yapılır, tartışmalar yaşanır. Facebook da G8'e gönderme yaparak, dünyanın önemli yazılım geliştiricilerini topladığı etkinliğe F8 ismini vermişti. Ancak 2011'de sonlandırılan F8zirveleri o günden bu yana düzenlenmiyordu.  Zuckerberg şimdi F8'i diriltmeye karar verdi ve dünyanın en önemli geliştiricilerine davetiyeler gönderilmeye başlandı. F8 aslında geliştiricilere yönelik bir " fikir alışverişi" platformu olduğu için Facebook'un bu etkinlikte son kullanıcıları ilgilendiren açıklamalar yaptığı pek görülmüyor. Bu yıl düzenlenecek etkinlikte de sürpriz bir açıklama beklenmiyor. En son 2011'de düzenlenen F8'de Zuckerberg, Facebook'un Timeline görünümüne geçeceğini haber vermişti ancak bu da çok sansasyonel bir lansman olmamıştı.  Yeni F8, 30 Nisan günü San Francisco'da düzenlenecek. Bakalım, bu sefer ilginç bir sürpriz ortaya çıkacak mı?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...