Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Temmuz 2014 14:25

Facebook Messenger artık iPad'de kullanılabilecek

Facebook kullanıcılarının uzun zamandır beklediği iPad için Facebook Messenger uygulaması yayınlandı.

Facebook Messenger artık iPad'de kullanılabilecek
apple, facebook, facebook messenger, ipad,

Sosyal medya devi Facebook'ta kullanıcıların aralarında mesajlaşmasına olanak veren uygulaması Facebook Messenger, akıllı telefonların ardından tabletlere de geldi. Şimdilik iPad'lerde çalışan uygulama ile kullanıcılar Facebook uygulamasına tabi kalmak zorunda olmayıp, bu uygulama üzerinden de rahatlıkla mesajlaşabilecek.
HEM MESAJLAŞ HEM TELEFONLA GÖRÜŞ
Facebook Messenger'ın telefondaki tüm özelliklerini de iPad'lere taşıyan uygulama ile kullanıcılar sadece mesajlaşmak zorunda olmayıp, WiFi üzerinden sesli görüşme yapma şansına da sahip olacak.
FACEBOOK MESSENGER'I HERKES KULLANACAK
Facebook'a yakın kaynaklar, Facebook'un ilerleyen dönemlerde özel mesaj özelliğini Facebook'un ana uygulamasından çıkarılacağını ve kullanıcıların mesajlaşmak için Facebook Messenger uygulamasını mecburen kurmak zorunda kalacaklarına dikkat çekiyor. Facebook uygulamasını iPad'inize indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...