Tgrt Haber
31 Ocak 2014 09:25

Facebook Paper ne zaman geliyor

Sosyal medya devi Facebook, iOS için geliştirmiş olduğu haber odaklı uygulaması "Facebook Paper"ı tanıttı. Facebook, Flipboard’a rakip olacak.

Facebook Paper ne zaman geliyor
sosyal medya, Facebook Paper ne zaman geliyor, Facebook Paper,

Sosyal medya platformlarının önde gelen isimlerinden biri olan Facebook, haber odaklı yeni uygulamasını tanıttı. Facebook, sadece iPhone için geliştirdiği "Facebook Paper" isimli uygulaması ile Flipboard'a rakip olmayı hedefliyor. Uygulamasında iPhone'un sensörlerini ve iOS 7'nin yeniliklerini sonuna kadar kullanan Facebook, sadece haber okumak isteyenlere hitap edecek. Facebook Paper üzerinden haber okuyabilir ve bunları arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz. Çok sade bir arayüze sahip olan uygulama şimdiden dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Facebook Paper için yayınlanan video ile sizleri baş başa bırakalım.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...