Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Şubat 2014 22:55

Facebook, WhatsApp'i satın aldı

Popüler sosyal medya platformu Facebook, anlık mesajlaşma hizmeti WhatsApp'i satın aldı. İşte tüm detaylar

Facebook, WhatsApp'i satın aldı
facebook, satıldı, whatsapp, WhatsApp için tam 16 Milyar Dolar ödeme

Facebook, WhatsApp için tam 16 Milyar Dolar ödeme yaptı. Sosyal medya platformlarının önde gelen isimlerinden Facebook, Instagram'ı satın aldıktan sonra şimdi de anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'i satın aldı. Facebook bu satın alma işlemi için WhatsApp'e tam 16 Milyar Dolar ödeme yaptı. Daha önce de Google'ın satın alacağı konuşulan WhatsApp, bu sefer resmi olarak Facebook'un bünyesine geçmiş oldu. Mesajlaşma platformlarına son zamanlarda önem vermeye başlayan Facebook, WhatsApp hamlesi ile rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi hedefliyor.
Satın alınma işlemi doğrulandı
WhatsApp, Facebook'a satıldığını resmi blogu üzerinden de doğruladı. Sözlerine WhatsApp uygulamasının gelişmesi ve büyümesi için böyle bir hamle yapıldığını belirten firma, kullanıcılara daha iyi hizmet vereceğinin de altını çiziyor. Bakalım bu yatırım Facebook'un borsadaki hisselerini olumlu yönde etkileyecek mi?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...