Tgrt Haber
01 May 2014 13:41

Facebook yeni özelliklerini tanıttı, işte o özellikler

Facebook, Mark Zuckerberg'in de katıldığı geliştiriciler konferansı olan F8 etklinliğinde bir dizi yenilik duyurdu

Facebook yeni özelliklerini tanıttı, işte o özellikler
facebook,yeni özellikler,facebook messenger,f8 kongre,

ABD'nin San Francisco şehrinde düzenlenen konferansa yaklaşık 2 bin yazılımcı katıldı. En son 2011'de gerçekleşen etkinlikte 'zaman tüneli' uygulamasını tanıtan Facebook, yine yeni özellikleri tanıttı.
UYGULAMALARA ANONİM GİRİŞ
Zuckerberg'in tanıttığı yenilikler arasında en dikkat çekeni, uygulamalara anonim olarak giriş yapabilme özelliği.Kullanıcılar, uygulamaları denemek için Facebook kimlikleri yerine anonim olarak giriş yapabilecek. Uygulamalar ise belli bir adımdan sonra kullanıcının bilgilerini talep edecek. Zuckerberg, bu özelliğin şimdilik 5 uygulama tarafından denendiğini açıkladı.
MOBİL REKLAM AĞI
Etkinlikte tanıtılan bir diğer yenilik ise Facebook'un Audience Network adını verdiği mobil reklam ağı.Şirket gelirinin yüzde 60'ını mobil üzerinden kazanan Facebook, bu özellik sayesinde 1 milyon reklam verene kolaylık sağlayacak.
Facebook Messenger, iOS'te GüncellendiBüyük sosyal ağ Facebook'un mesajlaşma uygulaması Facebook Messenger, iOS platformunda güncellenerek yeni özelliklere sahip oldu.Yeni tasarıma sahip olan Facebook Messenger, birçok işlemi tek bir ekrandan kolayca yapmamızı sağlıyor. Kamera'ya dokunduğunuzda ekranın alt tarafında hemen ön kamerayı açan uygulama, mesajlaşma ekranından çıkmadan hemen fotoğraf çekmenizi sağlıyor. Video gönderme özelliği de ekleyen bu güncelleme ile film rulosuna erişim de hızlanmış durumda.Çıkartmaların bulunduğu sekmenin tasarımını değiştiren bu güncelleme aynı zamanda sizde bulunmayan ve arkadaşınız tarafından gönderilen bir çıkartmayı sadece üzerine dokunarak indirmenizi sağlıyor. Ses kaydı sekmesinde de ayrı bir sayfa yerine tıpkı kamerada olduğu gibi ekranı ikiye bölen bu yeni güncellemeyi App Store'dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...