Tgrt Haber
11 Mart 2014 20:55

Facebook'tan bir yenilik daha

Sosyal paylaşım sitesi Facebook art arda yenilikler yapmaya devam ediyor. Kullanıcı bilgilerine daha kolay ulaşılması için yeni bir düzenleme yapıldı.

Facebook'tan bir yenilik daha
facebook, yenilik, kullanıcı bilgileri,

Facebook yeni tasarımı Facebook sayfaları içinde değiştirdi. Bu değişikliğin kullanıcıların Facebook sayfalarında bulunan bilgilere daha çabuk ulaşması için olduğu bildirildi. Değişen tasarımla beraber Facebook sayfalarının zaman tüneli daha güzel ve güncel bir duruma kavuştu. Tasarımda göze çarpan değişiklere bakıcak olursak, sağ tarafta yeni paylaşımlar kronolojik bir sıra halinde olduğu görülürken sol tarafta ise kuruma dair çeşitli bilgiler, video ve fotoğrafları görünüyor.
KOLAYLIK SAĞLANDI
Yenilenen tasarımla birlikte sayfalarda bulunan yöneticiler için sunulan araçları sayıları da arttı. Sayfa yöneticileri sayfanın neresinde olursa olsun reklamlarla ilgili bilgileri, yeni beğenileri, okunmamış mesaj ve bildirimleri görebilecek. Böylelikle yöneticiler değişiklik yapmak için ayrı bir ayar ekranına ziyaret etmek zorunda kalmayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...