Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Ekim 2021 22:28

Facebook’un adı satışa çıktı

WhatsApp, Instagram ve Facebook'ta akşam saatlerinden itibaren yaşanan erişim sıkıntısı sonrası Facebook’ta alan adının satışa çıktığı görüldü.

Facebook’un adı satışa çıktı
Facebook,WhatsApp,Instagram

Dünya genelinde Facebook, WhatsApp ve Instagram'da erişim sorunu devam ediyor. Milyonlarca kullanıcı halen erişim sorunu yaşarken sosyal medya kullanıcıları adeta Twitter’a koştu. Facebook, tarafından sorunun farkında olduklarını belirtilerek kullanıcılardan özür dilendi. Facebook’un web sitesine erişmemizi sağlayan facebook.com alan adı satışa çıktı. Şirket tarafından olayla ilgili herhangi bir açıklama yapılamazken teyit de edilemedi. 

HİSSELERİ DEĞER KAYBETTİ

Facebook, Whatsapp ve Instagram'a dünya genelinde yaşanan erişim sorunu, her üç sosyal medya platformunu çatısında barındıran Facebook'un New York borsasında işlem gören hisselerini de olumsuz etkiledi. Söz konusu uygulamalara erişim sorunu devam ederken, Facebook'un hisseleri yüzde 5'in üzerinde değer kaybetti.

DORSEY FİYATINI SORDU

Bu durumu da tiye alan Twitter CEO'su Jack Dorsey, yaptığı paylaşımla fiyat sordu.

Facebook’un adı satışa çıktı

Facebook’un adı satışa çıktı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...