Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Şubat 2014 13:24

Flappy Bird hilesi eBay son verdi

eBay Flappy Bird'lü cihazların listelemesini kaldırdı.

Flappy Bird hilesi eBay son verdi
Flappy Bird hilesi,Flappy Bird hilesi eBay,Flappy Bird hilesi eBay son verdi,

Flappy Bird hilesinden daha önce yaptığımız haberde bahsetmiştik. Oyunun geri çekilmesi üzerine Flappy Bird yüklü cihazlar ebay'de yüksek fiyattan satışa sunulmuştu. Fakat eBay bu gidişe bir son verdi.Bir anda ciddi başarı yakalayan oyun Flappy Bird beklenmeyen bir hamleyle uygulama pazarından çekildi. Yeni ünlenmeye başlayan oyun her kullanıcının eline geçmemişti. Bunu fırsat bilen yerli yabancı uyanık kullanıclar oyunun yüklü olduğu cihazlarını fahiş fiyattan satışa sundu.
eBay adlı online satış platformunda da benzeri uçuk fiyatlara sahip Flappy Bird'lü telefonlar hızla türemeye başlayınca, şirket kısa sürede önlemini aldı ve bu üçkağıda bir son verdi. eBay yaptığı çalışma ile birlikte "ekstra olarak sadece ücretsiz olan oyunun yüklü olduğu" cihazlara bu meblağların istenmesini engelledi ve bu tür satışlar yapan kullanıcılara kuralları ihlal ettiklerini belirten bir mesaj attı. Akıl almaz fiyatlara sahip Flappy Bird'lü telefonların listelemesi de kaldırıldı!

 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...