Tgrt Haber
01 Temmuz 2022 15:00 - Güncelleme : 01 Temmuz 2022 15:08

Formula 1 hayranları müjde: EA Games, F1 22 oyununu tüm konsollar için satışa çıkardı

Araba yarışları arasında en popüler oyunlardan F1, uzun süren bekleyişin ardından şimdi tüm platformlarda indirmeye sunuldu. PlayStation 5, PC, X Box Series X ve S kullanıcıları artık aksiyon dolu oyunu indirebilir...

Editör: Okan Güleş / Kaynak: EA Games
Formula 1 hayranları müjde: EA Games, F1 22 oyununu tüm konsollar için satışa çıkardı
teknoloji,formula 1,oyun

EA Games'in popüler yarış serisi F1, yeni oyunuyla artık tüm konsollarda. Formula 1 hayranlarının merakla beklediği F122, sonunda tüm platformlar için sunulmaya başladı. Kullanıcılar; Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation4, PlayStation 5 ve Windows (Steam ve Orgin üzerinden) bilgisayarlarda yeni Formula oyununun deneyimleyebilecek.

Yapımcılığını Electronic Arts ve EA Sports'un üstlendiği F1 22, aksiyon dolu içeriklere sahip. Gerek pissteki araçların birbirine daha yakın takibi, gerekse oyunun gerçekleği bakımından adeta heyecan dolu anlar yaşayacaksınız. 

F1 22 TÜM PLATFORMLARDAN İNDİRİLEBİLİR

Aksiyon dolu yarışların olduğu F1 22, yeni pisteleriyle de artık çok daha iyi. Güncellenen oyunda; a Miami gibi Formula 1 takvimine eklenen en yeni pistlerin yanı sıra İspanya, Avustralya ve Abu Dhabi gibi pistlerde yapılan pist değişiklikleri de yer alıyor.

F1 VR İLE DAHA GERÇEKÇİ 

Tüm dijital platformlarda sunulan F1 22, aynı zamanda F1 VR ile PC'de ilk kez sahneye çıkıyor. Sadece bilgisayarlara özel geliştirilen F1 VR ile, sanki direksiyonun başında siz varmışsınız gibi sürüş deneyimini yaşamak mümkün. 

Sizler de F1 hayranıysanız ve bu oyunu uzun süredir bekliyorsanız,  Buraya tıklayarak karşınıza çıkan ekrandan, kendi cihazınıza uygun olan oyunu satın alıp, yükleyebilirsiniz. Oyunun şu an için 600 TL'lik bir fiyat etiketine sahip olduğunun da altını çizmekte fayda var. 

Kaynak: EA Games
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...