Tgrt Haber
31 Ocak 2022 10:04

Galaxy A50s için yeni güncelleme yayınlandı: İşte yenilikler

Samsung, orta seviye özelliklere sahip Galaxy A50s için yeni yazılım güncellemesi yayınladı. Şubat 2022 güvenlik yamasını içeren güncelleme, üç yaşındaki telefon için indirilebilir.

Galaxy A50s için yeni güncelleme yayınlandı: İşte yenilikler
Galaxy A50s,Galaxy A50s güncelleme,Samsung güncelleme,Galaxy A50 güncelleme

Yazılım tarafında oldukça iyi bir yol kateden Samsung, henüz Ocak ayı bitmezken hız kesmeden Şubat ayı güncellemelerine geçti. Şirket, geçtiğimiz hafta yayınlamaya başladığı güncellemeyi Galaxy Note 20 serisi için kullanıma sundu. Şimdi ise aynı güncelleme orta segment model içinde piyasaya sürüldü.

Güney Koreli üretici, Şubat 2022 güvenlik yamasını orta seviye telefonu için yayınladı. Güncellemeyi alan cihaz ise, 2019 yılında piyasaya çıkan Galaxy A50s modeli.

ŞUBAT 2022 GÜVENLİK GÜNCELLEMESİ YAYINLANDI

Samsung’un orta seviye özellikli Galaxy A50s modeli, henüz Android 11 işletim sistemini çalıştırıyor. Ancak cihaz, güvenlik yamasını onlarca modelden daha erken bir zamanda aldı. A50s için yayınlanan güncelleme, A507FNXXU6DVA2 yapı numarasıyla geliyor ve ilk olarak da Vietnam’daki kullanıcılara sunuluyor.

Normal şartlarda Samsung, güvenlik yamalarıyla birlikte temel olarak güvenlik ve gizlilik sorunlarına odaklanıyor. A50s için yeni güncellemenin ayrıntıları her ne kadar açıklanmasa da, bu güncellemenin de gizlilik ve güvenlik sorunlarına odaklandığı tahmin ediliyor. Yine de Samung’un tüm detayları önümüzdeki hafta açıklaması bekleniyor.

 

Yeni güncelleme şu anda yalnızca Vietnam’daki kullanıcılar için geliyor. Ancak güncelleme OTA ile dağıtıldığı için diğer ülkelerdeki kullanıcıların da yeni sürümü alması birkaç haftayı bulabilir. Eğer sizler de güncellemenin gelip gelmediğini kontrol etmek istiyorsanız; Ayarlar-Yazılım Güncellemesi seçeneklerine giderek yeni sürümü denetleyebilirsiniz. Güncelleme eğer geliyse karşınıza indir ve yükle seçeneği gelecektir.

Samsung, Galaxy A50s’i 2019 yılının ortalarında piyasaya sürdü. Android 9 işletim sistemiyle piyasaya çıkan cihaz, Android 10 ve Android 11 güncellemelerini aldı. İki büyük Android güncellemesi alan telefon Android 12’ye yükseltilmeyecek. Ancak Samsung, orta segment özellikli bu telefonuna güvenlik yamalarını sunmaya devam edecek. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...