Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Ocak 2022 09:52

Galaxy S20 serisi için yeni güncelleme yayınlandı

Samsung, aylık güvenlik güncellemelerini telefonlarına sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içinde onlarca modeline Ocak 2022 güvenlik yamasını sunan üretici, bu güncellemeyi şimdi de Galaxy S20 ailesine getiriyor.

Galaxy S20 serisi için yeni güncelleme yayınlandı
Galaxy S20,Galaxy S20 güncelleme,Samsung güncelleme,samsung update

Samsung, yeni yılın ilk güncellemesini desteklenen modellere hızla sunmaya devam ediyor. Koreli üretici bu hafta içi birkaç modeline Ocak 2022 güvenlik yamasını getirdi. Şimdi ise söz konusu güncelleme, şirketin geçen yılki amiral gemisi telefonu Galaxy S20 serisi için dağıtımda.

GALAXY S20 SERİSİ GÜVENLİK GÜNCELLEMESİ ALDI

Galaxy S20 ailesi için yayınlanan güncelleme; S20, S20 Plus ve S20 Ultra modellerini kapsıyor. Bu cihazlar yeni sürümü G98xBXXSCEUL9 yapı numarasıyla birlikte alıyor. Gizlilik ve güvenlik açıklarını gideren Samsung, ayrıca genel hataları da düzeltti ve cihazların kararlılığını iyileştirdi. 

Galaxy S20 serisi için yeni güncelleme yayınlandı

Yukarıdaki telefonların LTE sürümleri ise yeni güncellemeyi  G98xFXXSCEUL9 yapı numarasıyla birlikte aldı. Bu güncelleme de 5G modellere gelenle aynı içeriğe sahip ve Ocak 2022 güvenlik yamasını getiriyor. 

Samsung, S20 serisi için yeni sürümü şimdilik belirli pazarlarda kullanıma sundu. Bu ülkeler; Avusturya, Bulgaristan, Fransa, Almanya, Macaristan, İtalya, Lüksemburg, İskandinav ülkeleri, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, Slovenya, Güneydoğu Avrupa, İspanya, İsviçre, Baltık bölgesi, Çek Cumhuriyeti, Hollanda ve İngiltere’den oluşuyor. Yeni güncellemenin Türkiye için yayınlanması da çok fazla zaman almayacaktır. Güncelleme, OTA ile geldiği için bu genelde birkaç gün ya da birkaç hafta sürebiliyor. 

Sizler de yeni güncellemeleri denetlemek için telefonuzdan; Ayarlar  » Yazılım güncelleme bölümüne gidip, indir diyerek yeni sürümü teleonlarınıza yükleyebilirsiniz. Ancak bunun için güncellemenin OTA olarak telefonlarınıza düşmesini beklemekte fayda var. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...