Tgrt Haber
03 Ocak 2022 15:19

Galaxy S22 serisine ait yeni görüntüler sızdırıldı: Renkler belli oldu

Samsung'un beklenen modelleri Galaxy S22 serisi yeni bir sızıntıyla daha gündeme geldi. Daha önce bazı teknik özellikleri çeşitli kaynaklar tarafından sızdırılan 2022'in amiral gemisi telefonları bu kez de renk seçenekleriyle görüldü. İşte Galaxy S22'nin özellikleri ve renkleri...

Galaxy S22 serisine ait yeni görüntüler sızdırıldı: Renkler belli oldu
Galaxy S22,teknoloji,samsung,galaxy telefonlar,samsung telefonlar

Akıllı telefon pazarının önde gelen isimlerinden Samsung, yeni nesil amiral gemileri Galaxy S22 serisini önümüzdeki birkaç hafta içinde piyasaya sürecek. Cihazların tanıtım tarihine doğru yaklaşırken, tasarımı ve özelliklerine dair sızıntılar da artmaya başladı. Yabancı kaynaklar, S22 serisinin renk seçeneklerini ortaya çıkardı.

GALAXY S22 SERİSİNİN TASARIMI NETLEŞTİ

2022 yılının en iddialı modellerinden olması beklenen Galaxy S22 serisi, kısa süre önce renk seçeneklerini gösteren birkaç resimle sızdırıldı. Böylece telefonların tasarımı netlik kazanırken, ayrıca renk seçenekleri de kesinleşmiş oldu.

Galaxy S22 serisine ait yeni görüntüler sızdırıldı: Renkler belli olduGalaxy S22 serisine ait yeni görüntüler sızdırıldı: Renkler belli oldu

Sızdırılan görüntülere bakıldığında Galaxy S22 serisi; pembe, yeşil, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle karşımıza çıkacak. S22 Ultra modeli ise, posterden de anlaşıldığı üzere siyah, beyaz ve bordo renk seçenekleriyle satışa sunulacak. Ancak standart modeldeki pembe renk, en pahalı modelde olmayacak.

Galaxy S22 serisine ait yeni görüntüler sızdırıldı: Renkler belli oldu

Tasarım tarafında ise S22 serisi, farklı bir kamera modülüyle karşımıza çıkacak. Sızdırılan resimlere göre standart S22 modelinin tek bir bölmede muhafaza edilmiş üçlü kamera sistemi bulunacak. Ultra modelde ise bu lenslerin her biri ayrı ayrı dizilimlere sahip olacak. 

Galaxy S22 serisine ait yeni görüntüler sızdırıldı: Renkler belli oldu

GALAXY S22 SERİSİ NE ZAMAN TANITILACAK?

Samsung, yeni amiral gemileri Galaxy S22 ailesini ne zaman tanıtacağını henüz açıklamadı. Ancak öne çıkan bilgilere göre Koreli üretici yakın zamanda bir lansman gerçekleştirebilir. Genelde her yılın şubat ayında etkinlik düzenleyen şirket, muhtemelen S22 serisini de yine aynı zaman diliminde tanıtacak. Buna ek olarak uzun zamandır beklenen Galaxy S21 FE'nin de, yine yakın zamanda piyasaya sürülmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...