Tgrt Haber
25 Kasım 2017 22:52

Galaxy S9'dan yapay zeka atağı!

Samsung, Galaxy S9 hakkında yaptığı bu sürpriz açıklamayla, yeni amiral gemisinin merkezine yapay zekayı koyacağını gösterdi.

Galaxy S9'dan yapay zeka atağı!
samsun,,s9,

Çin'de gerçekleşen Bixby Voice açılış etkinliğinde Galaxy S9 arabiriminin adı Galaxy Ai UX'e dönüştü ve gelecek telefon için gelişmiş yapay zekaya işaret etti. Eğer bu ipucuna bakılırsa Samsung, Galaxy S9'un temel satış noktasını yapay zeka olarak planlıyor olabilir. Bazı söylentiler Galaxy S9'un kendi sinirsel ağ motoruna bile sahip olabileceğine işaret ediyor. Samsung'un Çin'de kurulu bir AI teknolojisi olan DeePhi Tech'e yatırım yaptığı düşünülüyor. Şirket, Eylül ayında İngiltere merkezli AI şirketi Graphcore'a 30 milyon dolarlık yatırım yaptı. Bu yatırımlar, telefonda yapay zeka yeteneklerini geliştiren bir donanıma işaret ediyor.

Şirket, Galaxy S9'da yüz tanıma özelliğini geliştiren yüz algılama kamerası için sinir ağı motorunu kullanabilir. Ayrı bir yapay zeka işlemcisine sahip olmak, ana işlemciyi her şeyi halletmek için serbest bırakacaktır. Bu sayede veriler yerel olarak işlenebilir ve bulut teknolojisine bağlı olmadan, elinizdeki cihaz ile yapay zekanın gücüne sahip olabilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...