Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Ocak 2018 17:04

Galaxy S9’un sahtesini yaptılar

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un MWC 2018 fuarında tanıtmayı planladığı Galaxy S9 ve S9+ modellerinin şimdiden Çin’de sahtesi üretildi. Uygun fiyatı ile kullanıcıların dikkatini çeken bu cihazlar, kullananların sağlığını ciddi şekilde tehdit ediyor.

Galaxy S9’un sahtesini yaptılar
samsung,,teknoloji,

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un yekilileri, yeni amiral gemisi Galaxy S9 ve S9+ modelini MWC 2018 fuarında tanıtılacağını dile getirmişti. Tanıtıma hatta satışa aylar kala yine Çinliler yapacağını yaptı ve Galaxy S9+’ın sahtesini yaparak tanıtmaya başladı.

Galaxy S9 ‘un sahtesi hakkında birçok haber daha öncesinde de gündeme gelmişti. Bu güne kadar yapılan haberlerde hep görsel paylaşıldı. Lakin bu sefer yapılan sahte cihazın videosu ortayaçıktı.Aşağıda yer alan videodan da anlaşılacağa üzere cihazın sahte oluşu anlaşılıyor. İlk bakıldığında göze çarpan cihazdaki kalınlık, cihazın sahteliğini adeta doğrular nitelikte. Ayrıca cihazda bulunan kalın çerçeve ve büyük güç düğmesi cihazın sahte olduğunu resmen kanıtlıyor.Söz konusu bu sahte cihazı uygun fiyatlara Çin’den almak mümkün. Lakin son dönemde özellikle yaşanan batarya patlamaları, cihazı ciddi seviyede tehlikeli boyutlara ulaştırıyor. Bunun yanı sıra test edilmeyen sar değerleri de bildiğiniz gibi vücuda uzun vadede ciddi zararlar verebiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...