Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Ocak 2022 11:25

Galaxy Tab S8 Ultra, Samsung'un sitesinde sızdırıldı

Samsung'un S22 serisinin akabinde tanıtması beklenen Galaxy Tab S8 Ultra, lansman öncesi bir kez daha sızdırıldı. Yeni tabletin görüntleri bu kez Samsung'un internet sitesinde ortaya çıktı.

Galaxy Tab S8 Ultra, Samsung'un sitesinde sızdırıldı
Galaxy Tab S8 Ultra,Samsung tablet

Samsung'un, önümüzdeki ay hem Galaxy Tab S8 hem de S22 serisini tanıtması bekleniyor. Her iki cihaza ait sızıntılar durmaksızın devam ederken Galaxy Tab S8 Ultra, bu kez Samsung tarafından  yanlışlıkla sızdırıldı.

Amiral gemisi konumundaki Galaxy Tab S8 Ultra, Samsung internet sitesinde tasarımı gösteren görüntüleriyle sızdırıldı. Bu sızıntı 91Mobiles isimli kaynak tarafından keşfedildi.

GALAXY TAB S8 ULTRA BEKLENEN ÖZELLİKLER

Samsung, sesli asistanı Bixby ile ilgili bir destek belgesinde, yanlışlıkla yeni tableti Galaxy Tab S8 Ultra'nın görüntüsünü sızdırdı. Ancak bu görüntüler hala siteden kaldırılmadı.

Galaxy Tab S8 Ultra, Samsung'un sitesinde sızdırıldı

Sızdırılan resme göre Galaxy Tab S8 Ultra, çentikli bir ekranla gelecek. İlk kez bir tabletinde çentikli ekrana yer verecek olan Samsung, bunu S8 Ultra ile gerçekleştirecek.

Teknik özellikler açısından ise Galaxy Tab S8 Ultra, 120Hz yenileme hızını destekleyen 14.6 inç AMOLED ekranla gelecek. Ön tarafında 4K video çekimini de destekleyecek olan Tab S8 Ultra, iki adet 12 Megapiksel kameraya sahip olacak. Tabletin arkasında ise 13 Megapiksel ana ve 6 Megapiksel ultra geniş açılı lens yer verilmesi bekleniyor.

Diğer yandan Tab S8 Ultra, işlemci tarafında Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden güç alacak. Ayrıca buna; 8/12/16 GB'a kadar RAM ve 128/256/512 GB'a kadar da depolama seçenekleri eşlik edecek.

Pil tarafında ise S8 Ultra, 11.500 mAh kapasiteli bir pil ile gelecek. Ayrıca cihaz, yazılım tarafında kutudan direkt olarak Android 12 işletim sistemiyle çıkacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...