Tgrt Haber
08 Ağustos 2022 12:05 - Güncelleme : 08 Ağustos 2022 12:07

Galaxy Watch 5, tanıtım öncesi basın görselleriyle sızdırıldı

Samsung'un yeni nesil akıllı saati Galaxy Watch 5, 10 Ağustos'taki lansman öncesi basın görselleriyle sızdırıldı. Saatin tasarımı da bu görseller sayesinde netleşmiş oldu.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Sammobile
Galaxy Watch 5, tanıtım öncesi basın görselleriyle sızdırıldı
samsung,galaxy watch 5,akıllı saat

Teknoloji devi Samsung, iki gün sonra düzenleyeceği etkinlikte yepyeni ürünlerini sergileyecek. Katlanabilir telefon pazarında dikkatleri üzerine çekecek Galaxy Z Flip 4 ve Fold 4 bu etkinlikte tanıtılırken, giyilebilir ürünlerden Galaxy Watch 5 akıllı saat serisi de aynı etkinlikte lanse edilecek.

Birkaç gün sonra tanıtılacak ürünlerin teknik detayları tümüyle ortaya çıktı. Ancak tanıtıma sayılı günler kala Galaxy Watch 5'in basın görselleri sızdırıldı. Bu sızıntı, SnoopyTech isimli bir teknoloji sayfası tarafından paylaşıldı.

WATCH 5 TASARIMI ONAYLANDI

Samsung bu yıl, Galaxy Watch 5 ve Watch 5 Pro modelleriyle kullanıcı karşısına çıkacak. Her iki akıllı saatin teknik özellikleri daha önce açıklanmıştı. Şimdi ise Watch 5'in tanıtım görselleri sızdırıldı ve akıllı saatin tasarımı da bu sayede netleşmiş oldu.

Sızdırılan tanıtım görsellerine bakıldığında Galaxy Watch 5 ilk resimde şarj istasyonunun üzerinde görüntüleniyor. Ardından diğer resimde uyku izleme ve renk seçenekleri de açığa çıkıyor.

Galaxy Watch 5, tanıtım öncesi basın görselleriyle sızdırıldı

Teknik detaylar her ne kadar basın görsellerinde paylaşılmasa da, önceki verilerden yola çıkarak yeni akıllı saatin özelliklerini kısaca hatırlayalım. Galaxy Watch 5, 40 mm ve 44 mm boyutlarında, Watch 5 Pro ise 45 mm boyutunda gelecek. One UI Watch arayüzüne sahip her iki akıllı saat, Wear OS 3.5 sürümünü çalıştıracak. 

Öte yandan Samsung'un yeni akıllı saatleri tuza ve suya dayanıklı olacak. Ek olarak bu saatlerin;  mikrofon+hoparlör kombinasyonu, ivmeölçer, barometre, kan bileşimi sensörü, EKG, GPS, jiroskop ve NFC için IP68 desteği de bulunacak. 

Kaynak: Sammobile
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...