Tgrt Haber
12 Ağustos 2022 13:00 - Güncelleme : 12 Ağustos 2022 13:06

Galaxy Watch 5 ve Watch 5 Pro Türkiye fiyatı belli oldu: Telefon fiyatına akıllı saat!

Samsung'un piyasaya sürdüğü yeni akıllı saatlerin Türkiye fiyatı belli oldu. İşte Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Pro'nun fiyatı ve özellikleri...

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Samsung
Galaxy Watch 5 ve Watch 5 Pro Türkiye fiyatı belli oldu: Telefon fiyatına akıllı saat!
galaxy watch 5,samsung,teknoloji

Samsung, yeni akıllı telefonlarını tanıttığı 'Unpacked' etkinliğinde akıllı saatlerini de unutmadı. Bir süredir gündeme gelen Galaxy Watch 5 ve Watch 5 Pro'da aynı etkinlikte tanıtıldı. Tanıtımın ardından ürünler ön siparişe açılırken, Watch 5 serisinin Türkiye fiyatları da açıklandı. Peki Galaxy Watch 5 ve Watch 5 Pro'nun Türkiye fiyatları ne?

GALAXY WATCH 5 SERİSİ ÖN SİPARİŞTE!

Yeni özelliklerle tanıtılan Watch 5 ailesi, Türkiye pazarında da ön siparişe açıldı. Şu andan itibaren Samsung'un resmi Türkiye internet sitesinden Watch 5'in 40mm Bluetooth modeli için 4.499 TL'ye satın alabilirsiniz. Öte yandan 1.499 TL değerindeki Samsung EP-P5400T kablosuz ikili hızlı şarj cihazına (15W) ücretsiz sahip olabilirsiniz. Serinin 44mmBluetooth versiyonu ise 4.999TL fiyat etiketine sahip. Bu cihazı da ön sipariş ile alırsanız kablosuz ikili şarj cihazı hediye olarak geliyor.

Galaxy Watch 5 ve Watch 5 Pro Türkiye fiyatı belli oldu: Telefon fiyatına akıllı saat!

Watch 5 Pro ise daha pahalı fiyattan pazara giriş yaptı. Telefon fiyatına tekabül eden Watch 5Pro, 7.999 TL'den başlayan fiyatla satışa çıktı. 30 Ağustos'a kadar vereceğiniz ön siparişlerde yine bu ürün özelinde geçerli kampanyalar sunulmakta. Diğer kardeşlerinde olduğu gibi bu modeli de ön sipariş ile alırsanız 1.499 TL değerindeki Samsung EP-P5400T kablosuz ikili hızlı şarj cihazı hediye olarak geliyor. Ek olarak Watch 5 Pro'ya özel 699 TL değerinde ücretsiz saat kordonu da yine hediye.

Galaxy Watch 5 serisi, tasarım olarak önceki seriye büyük oranda benziyor. Mevcut tasarım dilini seviyorsanız bu modelleri de seveceksinizdir. Bununla birlikte standart Galaxy Watch 5, iki farklı boyut seçeneğiyle birlikte gelmekte: 44mm ve 40mm. Özellikler bakımından aynı olan akıllı saatler pil ve boyutları bakımından ayrılıyor. Samsung'un yeni akıllı saatleri arasında en dikkat çeken model ise Galaxy Watch 5 Pro oldu. Daha büyük ve daha dayanıklı yapısının yanında firmanın şimdiye kadarki en büyük bataryasına sahip olan akıllı saat sporcular için tercih sebebi olabilir. 

 

Kaynak: Samsung
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ahmet 7 Temmuz 2023 14:45

Cihaz Samsung dışındaki android telefonlarda ekg ve kan basıncı ölçümü özellikleri kullanılamıyor bunu bilerek alin

Sonraki Haber Yükleniyor...