Tgrt Haber
13 Ocak 2022 16:29

Galaxy Z Flip 3 için yeni güncelleme yayınlandı

Samsung, Ocak 2022 güvenlik güncellemelerini hızla dağıtmaya devam ediyor. Koreli üretici birkaç modelin ardından şimdi de güncellemeyi katlanabilir telefonuna sundu. Galaxy Z Flip 3, yeni güvenlik yamasını aldı.

Galaxy Z Flip 3 için yeni güncelleme yayınlandı
Galaxy Z Flip 3,Galaxy Z Flip 3 güncelleme

Akıllı telefon pazarının önde gelen isimlerinden Samsung, yeni yılın ilk güncellemelerini yayınlamaya başladı. CES 2022 etkinliğinde oldukça hareketli günler geçiren üretici, bu etkinlikte Galaxy S21 FE modelini duyurmuştu. Şimdi ise firma, akıllı telefonları için Ocak ayı güncellemesini yayınlamaya başladı.

Geçtiğimiz yılın sonlarında duyurulan Galaxy Z Flip 3, Ocak 2022 güvenlik güncellemesine kısa süre önce kavuştu. Katlanabilir ekranlı telefondan önce güncelleme; Galaxy Note 20, S21, S21 FE ve Tab S6 Lite gibi modelleri için yayınlanmıştı.

GÜNCELLEME, OCAK 2022 YAMASIYLA GELİYOR

Samsung’un piyasaya sürdüğü Galaxy Z Flip 3, yeni güncellemeyi F711BXXS2BUL8 yapı numarasıyla birlikte aldı. Söz konusu güncelleme şu anda Kafkas ülkeleri; Kazakistan, Rusya ve Ukrayna’daki kullanıcılar tarafından indirilebilir.

Galaxy Z Flip 3 için yeni güncelleme yayınlandı

Yeni güncellemenin içeriğinde çok fazla değişiklik bulunmuyor. Samsung, Z Flip 3 için yayınladığı sürümde güvenlik yamasını Ocak 2022’ye yükseltiyor ve Galaxy telefonlarda bulunan onlarca güvenlik açığını da gideriyor. 

Güncellemenin Türkiye’ye gelmesi de ortalama birkaç haftayı bulacaktır. Sizler de yeni sürümün gelip gelmediğini kontrol etmek için; Ayarlar » Yazılım güncellemesi kısmına gidebilirsiniz. 

Galaxy Z Fold 3, geçtiğimiz yılın sonlarında Android 12 tabanlı One UI 4.0 güncellemesine kavuştu. 2021’in son çeyreğinde piyasaya çıkan cihaz, ilk olarak Android 11 tabanlı One UI 3.1.1 arayüzüyle piyasaya sürüldü. Android 12 güncellemesi ise, cihaz piyasaya çıktıktan birkaç gün sonra kullanıcılara ulaşmaya başladı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...