Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Ağustos 2022 15:08 - Güncelleme : 07 Ağustos 2022 15:11

Katlanabilir ekranlı Galaxy Z Fold 4 ve Flip 4'ün canlı görüntüleri sızdı: Lansman öncesi önemli detaylar açığa çıktı!

Samsung'un katlanabilir ekranlı yeni modelleri birkaç gün sonra resmi olarak tanıtılacak. Lansmana artık sayılı günler kalırken, Galaxy Z Fold 4 ve Flip 4'ün canlı görüntüleri sosyal medyada sızdırıldı.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Twitter
Katlanabilir ekranlı Galaxy Z Fold 4 ve Flip 4'ün canlı görüntüleri sızdı: Lansman öncesi önemli detaylar açığa çıktı!
akıllı telefon,samsung,teknoloji

Samsung, her yıl düzenlediği 'Galaxy Unpacked' etkinliğini birkaç gün sonra gerçekleştirecek. 10 Ağustos'ta kullanıcı karşısına çıkacak teknoloji devi, söz konusu etkinlikte yeni katlanabilir akıllı telefonları ve en son nesil akıllı saatleri Galaxy Watch 5 serisini piyasaya sürecek.

Tanıtım için geri sayım başlarken, merakla beklenen yeni katlanabilir telefonların canlı görüntüleri sosyal medyada sızdırıldı. Teknoloji ajanı olarak da bilinen Noh_tech isimli bir kullanıcı, hem Galaxy Z Fold 4 hem de Galaxy Z Flip 4'ün gerçek görüntülerini paylaştı.

YENİ Z SERİSİ TÜM DETAYIYLA KARŞIMIZDA

Daha önceki sızıntılarda Samsung'un, yeni Z serisi modellerinde renk çeşitliliğini artıracağı yönünde haberler vardı. Bu iddialar, özellikle son paylaşımla beraber tescillenmiş oldu. Noh_tech tarafından paylaşılan Z Fold 4 ve Z Flip 4 görüntülerine göre, her iki cihazın da yeni renk seçenekleri olacak. Fold 4 mavi-gri renkte görüntülenirken, Flip 4 ise sadece mavi seçeneğiyle görüntüleniyor.

galaxy z fold 4

Flip 4 sızıntısında sürpriz bir detay yok. Zira menteşe etrafındaki metal daha ince ve Fold 3'e kıyasla kenarları daha düz bir görünüme sahip. Bunun dışında tasarımda da küçük değişikliker olduğunun altını çizmekte fayda var. 

Katlanabilir ekranlı Galaxy Z Fold 4 ve Flip 4'ün canlı görüntüleri sızdı: Lansman öncesi önemli detaylar açığa çıktı!

Daha pahalı olacak Z Fold 4'ün menteşe alanı, dış ekranın yanında çok daha küçük görünümde olacak. Ayrıca iç ekranda yeni nesil 'ekran altı kamera' teknolojisinin kullanıldığı da yine gözlerden kaçmıyor. 

KIRIŞIKLIK AZALTILDI

Z serisi için en önemli problemlerden biri ekran kırışıklığıydı. Özellikle son görüntülerle beraber Samsung'un, kırışıklık konusunda iyi bir sonuca vardığı söylenebilir. Cihazların ekranına bakıldığında, öncekilere kıyasla daha az kırışıklık olduğunu kolayca fark edebilirsiniz. 

flip 4

Güney Koreli üreticinin yeni nesil katlanabilir telefonları, aksilik olmaması durumunda 10 Ağustos tarihinde tanıtılacak. 

Kaynak: Twitter
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...