Tgrt Haber
22 Aralık 2021 11:02

Galaxy Z Fold rakibi katlanabilir telefon Honor Magic V ortaya çıktı

Son yıllarda yükselişe geçen Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinden Honor, merakla beklenen katlanabilir telefon modeli hakkında bir açıklama yaptı. Honor, cihazın adını resmen duyurdu.

Galaxy Z Fold rakibi katlanabilir telefon Honor Magic V ortaya çıktı
teknoloji,akıllı telefon,honor magic v,honor,honor katlanabilir telefon,huawei,snapdragon işlemci

Çinli teknoloji devi Huawei’nin eski alt markası Honor, ilk katlanabilir akıllı telefon modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Uzun süredir merakla beklenen akıllı telefon modeli gizemini korumaya devam ederken, şirketin açıklamasıyla birlikte cihazın adı resmen duyuruldu. 

Honor, ilk katlanabilir akıllı telefonunun "Magic V" ismiyle piyasaya sürüleceğini açıkladı. Uzun süredir bu akıllı telefonun ismi "Honor Magic Fold" olarak anılıyordu. Ancak ilk resmi duyuruyla birlikte yeni akıllı telefon modelinin en azından ismi netleşti. 

HONOR MAGIC V, EN YENİ İŞLEMCİYLE GELİYOR

Geçtiğimiz yıl Huawei’den ayrılan Honor, yeni akıllı telefon modellerini piyasaya sürüyor. Özellikle Asya ülkelerinde akıllı telefon piyasasını kasıp kavuran Honor telefonlar dikkat çeken yüksek performanslı özellikleri barındırıyor. 

Galaxy Z Fold rakibi katlanabilir telefon Honor Magic V ortaya çıktı

İlk katlanabilir akıllı telefon modelinin ismini resmen açıklayan Çinli teknoloji üreticisi, ne zaman piyasaya sürüleceğini ise henüz açıklamadı. Ancak şirket, duyuruda “çok yakında geliyor” şeklinde bir ifadeye yer verdi. Bunun yanı sıra çeşitli kaynaklar bu telefonun 2021'in dördüncü çeyreğinde çıkacağını iddia etmişti. 

Şu ana kadar Honor Magic V akıllı telefonun yalnızca katlabilir bir ekrana sahip olacağını ve işlemcisini biliyoruz. Sızıntılara göre cihaz, Snapdragon 8 Gen 1 işlemciye sahip olacak. Bu arada Honor Magic V, Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un Galaxy Z Fold serisine rakip olarak gösteriliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...