Tgrt Haber
22 Ekim 2021 18:16

God of War en çok satanlar listesine girdi! Peki sistem gereksinimleri neler?

En çok tercih edilen ve dünyada çok fazla hayran kitlesinin olduğu PlayStation’un en sevilen oyunlarından God Of War, uzun bir süre sonra Pc’ye geliyor. Yayınlanacağı platformda ön sayışa sunulan oyun 'En çok talep edilenler' listesinde ilk sıralardaki yerini aldı.

God of War en çok satanlar listesine girdi! Peki sistem gereksinimleri neler?
Playstation,God of War,Bilgisayar,PC

Dünyada en çok oynana oyunlar arasında ilk sıralarda yer alan God of War sadece Playstation platformunda bulunuyordu. Bilgisayar kullanan oyun severler bu oyunu emülatör programları (Donanımsal taklit) kullanarak oynayabiliyordu. Bu süreç tabi ki de yazılım hataları yüzünden sinir bozucu boyutlara ulaşıyordu.

Beklenilen müjdeli haber kısa süre önce verilmişti. God of War bilgisayarlara geliyor. Çıkacağı tarih olan 14 Ocak 2022 öncesinde oyunun fiyatı ve kısmi sistem gereksinimleri de duyuruldu.

ÖN SATIŞI SUNULDU: 329 TL

Oyun Steam'de ön satışa sunuldu ve fiyatı ise 329 TL olarak belirlendi. Oyun için yaklaşık 80 GB boş alanın gerektiği belirtildi. Oyunun Steam sayfasında Türkçe arayüz, seslendirme ve altyazının olacağı bilgisi de verildi.

Sony, God of War'un (2018) PC'de Steam'e çıkarılacağını duyurmasının ardından oyuncuların kafasında merakedilen soru sistemlerinin oyunu kaldırıp kaldırmayacağı oldu. Peki God of War'un PC sistem gereksinimleri neler. İşte God of War PC sistem gereksinimleri…

GOD OF WAR PC MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
İşlemci: Yakında açılacak
Ekran Kartı: Yakında açılacak
DirectX: Sürüm 11

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...