Tgrt Haber
24 Eylül 2014 14:52

Google Chrome'dan İOS 8 güncellemesi

iOS 8 çıkmasıyla bütün uygulamalar tek tek güncelleme yayınlamaya başladı. Google Chrome, Apple’ın yeni işletim sistemi iOS 8 ile uyumlu güncelemeleri içinde barındıran bir sürüm yayınladı.

Google Chrome'dan İOS 8 güncellemesi
iOS 8, Google Chrome, İOS 8 güncellemesi, Chrome, Apple, iPod,iPad,Apple,chrome,iPhone

Google fırması kendi uygulaması olan chrome uygulamasına iOS 8 desteği ekleyerek güncelleme yayınladı. Google Chrome, Apple’ın yeni işletim sistemi iOS 8 ile uyumlu güncelemeleri içinde barındıran bir sürüm yayınladı. Yeni sürümde, iOS 8 üzerinden Chrome kullananlar, "app extension" aracılığı ile ek servisler için destek alabilecek.
Apple’ın yeni işletim sistemi iOS 8 piyasaya çıktığından beri bazı kullanıcılar için yeni bir başlangıç olmakla birlikte bazıları içinde gereksiz bir yenilik olarak görüldü. Apple’ın bu yeni sürümü uygulama üreticilerininde güncellemeye ayak uydurmalarını zorunlu kıldı.
DAHA RAHAT PAYLAŞIM İMKANI
Akıllı telefonlar için en önemli uygulamalardan biri olan Google'ın Chrome uygulaması iPhone, iPad ve iPod touch için yeni sürümü yayınladı. Chrome, yeni sürümüyle sadece sisteme ayak uydurmak ve hataları düzenlemekle kalmadı. Artık iOS 8 üzerinden Chrome kullananlar, "app extension" aracılığı ile ek servisler için destek alabilecek. Bu durum tarayıcı üzerinden içerik paylaşımlarının kolaylaşması anlamına geliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...