Tgrt Haber
07 Nisan 2022 10:30 - Güncelleme : 07 Nisan 2022 10:31

Google Haritalar için beklenen özellik duyuruldu: Geçiş ücretleri gösterilecek

Google'ın harita hizmeti uygulaması Google Haritalar, yeni güncellemeyle beraber çok beklenen özelliğe kavuşacak. Uygulama, kullanıcıya otoyol geçiş ücretlerini gösterebilecek.

Google Haritalar için beklenen özellik duyuruldu: Geçiş ücretleri gösterilecek

Google, sahip olduğu tüm hizmetlerde güncellemeler yapmaya devam ediyor. Teknoloji devi mevcut uygulamalarını sürekli güncellerken, bu uygulamalara yeni özelliklerde kazandırıyor. 

Şirketin mikyonlarca kullanıcıya sahip Google Haritalar uygulaması oldukça popüler. Dünyada geniş bir kitlesi bulunan harita uygulaması, aradığınız konumu en iyi şekilde bulmanıza yardımcı oluyor. Ancak bu uygulama önemli bir özellikten yoksundu. Neyse ki Google düğmeye bastı ve müjdeyi verdi.

GOOGLE HARİTALAR OTOYOL GEÇİŞ ÜCRETİNİ GÖSTERECEK

Google, temel navigasyon uygulaması Google Haritalar için yeni gelecek özelliği duyurdu. Şirketin internet sitesinden yapılan duyuruya göre uygulama, şehirler arası, tünel, köprü ve diğer karayollardan geçerken ödenmesi gereken ücreti kullanıcıya gösterecek. Yeni güncelleme ile kullanıcılar otoyol geçiş ücretlerini vergi dahil şekilde görebilecek. 

Sadece bununla sınırlı kalmıyor. Yine Google'ın açıklamalarına göre Haritalar uygulaması, ücretli geçişleri tercih etmek istemeyen kişiler için ayrıca alternatif olarak ücretsiz yolları da gösterecek. 

Şu anda Google Haritalar için duyurulan yeni geçiş ücreti özelliği ilk olarak; Hindistan, ABD, Japonya ve Endonazya'daki kullanıcılar tarafından deneyimlenebilecek. Ancak Google, diğer ülkelerinde yakında bu özelliğe kavuşacağının sözünü verdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...