Tgrt Haber
15 Ocak 2022 10:27

Google, kritik Pixel 6 Ocak güncellemesini yayınladı

ABD’li teknoloji devi Google, Pixel 6 serisi telefonları için bir süredir beklenen güncellemeyi sonunda yayınladı. Artık Pixel 6 ve Pixel 6 Pro kullanıcıları, Ocak güncellemesini cihazlarına yükleyebilecek.

Google, kritik Pixel 6 Ocak güncellemesini yayınladı
teknoloji,akıllı telefon,pixel 6,pixel 6 pro,google

Google, Pixel 6 serisi için geliştirdiği yeni sürümün dağıtımına başladığını, kablosuz olarak yazılımın önümüzdeki hafta otomatik sunulacağını açıkladı. Ayrıca telefonların yerleşik denetleyicisini kullanarak işlemi şimdi başlatabilir ve yandan yükleme de yapabilirsiniz. 

Bununla birlikte, Aralık ayındaki güncellemenin neden olduğu sorun göz önüne alındığında, manuel kurulum yapmak yerine otomatik sunulmasını beklemek en iyi seçenek olacaktır. 

ÖNCEKİ HATALARI DÜZELTECEK

Ocak güncellemesi, Aralık yamasındaki hataları düzeltecek ve yeni özellikler getirecek. Pixel 6 cihazlardaki çok sayıda hatayı düzeltecek ve yeni özellikler de getirecek. Çağrı Ekranı kullanımı ve acil aramayla ilgili hatalar giderilecek. Bazı koşullarda pilin bitmesiyle ilgili bir sorun da bildirilmişti. Bu da yeni güncellemede düzeltilecek. 

Google, kritik Pixel 6 Ocak güncellemesini yayınladı

Hataları gidermenin yanı sıra Google ve Snapchat'in ortaklığında geliştirilen "Quick Tap to Snap" entegrasyonu ve Pixel Buds A-Serisi için yeni bas kontrolleri de artık erişime açık. 

Google başlangıçta bu özellikleri Aralık güncellemesinde göndermeyi planladı. Ancak kullanıcılar yamayı yükledikten sonra bağlantı sorunlarından şikayet edince dosyaları durdurdu ve sonunda sitesinden kaldırdı.

Bu arada, Ocak güncellemesi 4 Ocak'ta eski Pixel kullanıcılarına sunulmaya başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...