Tgrt Haber
17 Haziran 2022 10:30 - Güncelleme : 17 Haziran 2022 11:30

Google, Pixel Cihazlar İçin Android 13 Beta 3.2 Güncellemesini Yayınladı

Google, final adımına doğru ilerlerken Android 13 Beta 3.2

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Android central
Google, Pixel Cihazlar İçin Android 13 Beta 3.2 Güncellemesini Yayınladı
android,teknoloji,akıllı telefon

Google, en yeni işletim sisteminde artık sona doğru geliyor. Teknoloji devi, bir süredir testlerine devam ettiği Android 13'ün, son beta güncellemelerini Pixel kullanıcılarına ulaştırıyor. Henüz iki hafta önce Beta 3.1'İ yayınlayan Google, şimdi ise Android 13 Beta 3.2 güncellemesini yayınladı.

Yeni güncelleme, Google'a ait uyumlu Pixel serisi cihazlar için kullanıma sunuldu. OTA'dan dağıtılan Android 13 Beta 3.2 güncellemesi, 275MB boyuta sahip. Peki yeni güncelleme ile neler değişti?

ANDROID 13 RESMİ OLMAK ÜZERE

Google, Beta 3 ile yeni API'lein nihai olduğu Android 13 sürümünde kararlılık noktasına ulaştı. Yani bunun meali, geliştiriciler; uygulamaları platformda test edebilme şansına sahip olacak. 

Yaz sonlarına doğru piyasaya çıkacak Android 13 güncellemesi, Android akıllı telefonlarda yeni bir başlangıç olacak. Google'ın yeni işletim sistemi, gerek tasarım gerek özellik bakımından onlarca yeniliğe sahip olacak.

Google, Pixel Cihazlar İçin Android 13 Beta 3.2 Güncellemesini Yayınladı

Ayrıca gizlilik ve güvenlik iyileştirmeleri de bu sürümde yapılacak. Şu anda Android 13 test aşamasında. Kullanıcılar, bu güncellemeyi yüklemek için hem Pixel serisi akıllı telefon, hem de betaya kayıt olmak zorunda. Aksi taktirde resmi sürüm için sonbaharı beklemek gerekecek.

Son çıkan Android 13 Beta 3.2'de çok fazla değişiklik yok. Google, son sürümde geliştirici odaklı bir değişiklik yapıyor. Dolayısıyla tüm özelliklerin bir arada çıkması biraz zaman alacaktır. 

Kaynak: Android central
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...