Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Nisan 2022 12:20 - Güncelleme : 24 Nisan 2022 12:22

GTA 6 hakkında yeni iddia: RAGE 9 motoru sayesinde süper grafiklere sahip olacak

Oyunseverlerin merakla beklediği GTA 6 için önemli bir gelişme daha yaşandı. Güvenilir kaynaklar, oyunda deneyimi iyileştirecek çok önemli bir bilgiye erişti.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Twitter
GTA 6 hakkında yeni iddia: RAGE 9 motoru sayesinde süper grafiklere sahip olacak

RockStar Games'in merakla beklenen GTA oyunu için nefesler tutuldu. En geç önümüzdeki yıl piyasaya çıkması beklenen oyun hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor.

Oyun sektörünün önemli isimlerinden Chris Klippel, merakla beklenen GTA 6 için önemli bir bilgiyi daha paylaştı.

GTA 6, GRAFİKLERİYLE GÖZ DOLDURACAK

Uzun süredir çeşitli sızıntılarıyla gündeme gelen GTA 6, grafik konusunda beklentinin üzerinde performans ortaya koyacak.

GTA 6 hakkında yeni iddia: RAGE 9 motoru sayesinde süper grafiklere sahip olacak

Chris Klippel tarafından paylaşılan bilgiye göre GTA 6, RAGE 9 grafik motorunu kullanacak. 'Zamanın ötesinde' bir motor olarak da nitelendirilen RAGE 9, grafik konusunda kullanıcıların beklentisini ileri seviyeye taşıyacak.

RockStar, yeni GTA oyunu için en iyi şekilde çalışıyor. Birkaç senedir üzerine çalışan oyun hem grafik hem de fonksiyon açısından iyileştirilecek. Ayrıca oyuna eklenecek yeni haritalar ile kullanıcılara daha fazla alan sunulacağı da iddialar arasında.

RAGE 9 FARK ATACAK

GTA 5'de RAGE grafik motorunun kullanıldığı herkes tarafından biliniyor.  Ancak her oyunda kullanılan sürüm numaraları arasında farklar var. Kaynaklara göre GTA 6'da kullanılacak RAGE 9 grafik motoru, öncekilerden çok daha iyi olacak.

İddiaya göre RAGE 9 motoruna sahip yeni GTA, ayrıca Red Dead Redemption 2'den de çok daha iyi performans ortaya koyacak. 

 

 

 

Kaynak: Twitter
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...