Tgrt Haber
27 Şubat 2022 11:54 - Güncelleme : 02 Mart 2022 10:57

GTA 6 için heyecanlandıran patent: Oyuncular için daha fazla alan

Merakla beklenen GTA 6 için haberler gelmeye devam ediyor. GTA 5'in halefi olarak kullanıcı karşısına çıkacak oyun için, yakın zamanda önemli bir patent alındı. Alınan patent oyun içi deneyimle ilgili önemli yeniliklere sahip.

Merakla beklenen GTA 6 için yeni patent alındı.
Merakla beklenen GTA 6 için yeni patent alındı.

Oyunseverlerin uzun süredir beklediği yeni GTA için gözler Take-Two'da. GTA 6'nın geliştiriciliğini üstlenen şirket, kullanıcıların merakla beklediği GTA 6 için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

GTA 6 için artık geri sayım başlarken, oyun hakkında çıkan sızıntılar da arttı. Geçtiğimiz haftalarda GTA 6'nın gelişme sürecinde olduğu açıklanmıştı. Bu açıklamalardan kısa süre sonra bazı kullanıcılar oyuna ait yeni patent keşfetti. 

GTA 6 İÇİN YENİ PATENT ALINDI

Grand Theft Auto 6(GTA6), başarı elde eden GTA 5'ten uzun yıllar sonra kullanıcılara sunulacak. Merakla beklenen oyun artık çıkışına doğru yaklaşırken Reddit kullanıcılarından CoryLVV, Take-Two tarafından oluşturulan yeni bir patenti paylaştı. Reddit platformu üzerinden konu açan kullanıcı, ''GTA 6''da olacak büyük bir haritanın geliştirildiğini işaret etti. 

CoryLVV'nin sözünü ettiği patent, uzun süredir devam ettiği bilinen oyun içi yükleme ekranlarından geçmek zorunda kalmadan, oyuncuları bir oturumdan diğerine geçirecek sistemle ilgili yeni bir değişikliği ortaya koyuyor. 

GTA 6 için heyecanlandıran patent: Oyuncular için daha fazla alan

Söz konusu patent, yükleme sürelerini önemli ölçüde azaltmanın yanı sıra, oyuncuların alanar arasında geçiş yapması için çok sayıda harita içeriğinin olacağına dair sinyaller de veriyor. Yani bu da, daha fazla bölgenin olacağını gösteriyor.

Tabii Reddit formunda kullanıcıların bir kısmı bu durumun gerçekleşmesini göz önünde bulundurarak; birbirine bağlı birkaç bölgede potansiyel olarak düzinelerce oyuncunun bulunmasının etkisinden de endişe duyuyor.

Mevcut GTA 5, oyuncuların istedikleri zaman oyuncuları öldürmek için oyunun çok çeşitli silahlarını ve araçlarını kullanmasıyla ilgili epey sorun yaşadı. GTA 6 için eklenecek birden fazla bölge de, muhtemelen çok sayıda oyuncunun bir araya gelmesine neden olacak. Kullanıcılar da bu durumun gerçekleşmesinden endişe duyuyor. Tabii oyun şu an geliştirme aşamasında ve sızdırılan özelliklerin geleceğine kesin gözle bakmamakta fayda var. Take-Two, süreç tamamlanana kadar oyun üzerinde çeşitli yenilikleri deneyip kaldırabilir.  Peki sizler GTA 6'dan neler bekliyorsunuz? Yorumlarda bizlerle paylaşın...

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...