Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 May 2022 13:42 - Güncelleme : 23 May 2022 15:58

GTA V Mobile İçin Sesler Yükseldi: Son Söz Take-Two'da!

PC ve Konsol sürümlerinde milyonlarca kullanıcıya ulaşan GTA V'nin, yakında mobil versiyonuyla çıkış yapacağı iddia edildi. İşte son bilgiler...

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Gizchina
GTA V Mobile İçin Sesler Yükseldi: Son Söz Take-Two'da!
,gta v,gta v mobile,take-two,rockstar

Oyun piyasasında son zamanlarda oldukça hareketli günler geçiyor. Teknoloji devi Microsoft'ın, oyun şirketi Activision Blizzard'ı satın alması tüm dünyanın gündemine gelmişti. Bununla beraber Rockstar ve 2K gibi şirketleri bünyesinde barındıran Take-Two, ocak ayı başında oyun şirketi Zyanga'yı aldığını duyurmuştu.

Şu anda Microsoft'un Avtivision'ı satın alma işlemi hâlâ kapatılmadı. Ancak kısa bir süre sonra Take-Two'nun Zyanga'yı satın alması tamamlanacak ve Microsoft'tan önce en büyük satın alım olarak kayıtlara geçecek. Take-Two, hisselerin tamamını üzerine aldıktan sonra kullanıcıları bekleyen büyük bir sürpriz olabilir. Zira merakla beklenen GTAVMobile oyununun geleceği haberleri şimdiden ortada dolaşmaya başladı.

GTA MOBILE ÇOK YAKINDA GELEBİLİR

Take-Two, 12,7 milyar dolar karşılığında satın aldığı Zyanga ile büyük işlere imza atacak. Her iki taraftan yapılan açıklamalarda, ücretsiz oyunlar ve platformlar arası hedeflerin gelişilmesinde iki şirketin önemli rolleri olacak dendi. Öyle ki bu açıklamalar, PC ve konsollarda oyuncu rekoru kıran GTA Mobile'ın geleceği iddialarına doğurdu.

GTA V Mobile İçin Sesler Yükseldi: Son Söz Take-Two'da!

Take-Two'nun GTA'yı geliştiren Rockstar şirketi, oyun devi Zyanga iş birliğinde GTA Mobile'i piyasaya sürülebilir. En azından Zyanga'nın bu noktada çok önemli bir deneyimi olduğu herkes tarafından biliniyor. Konuyla ilgili olarak Zyanga CEO'sunun yaptığı açıklamalarda aslında bunun sinyallerini verdi.

Şirketin CEO'suFrank Gibeau, Take-Two ile birleşilmesi durumunda bir adım daha ileri gidileceğini belirtirken, bunun GTA Mobile ile sonuçlanacağını öne sürüldü. Bakalım her iki şirket oyunuların çok sevdiği GTA V'yi mobil sürümlere getirebilecek mi? Bekleyip görelim...

Kaynak: Gizchina
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...