Tgrt Haber
13 Şubat 2022 09:45

GTA6 hakkında yeni gelişme: Çıkış tarihi netleşiyor

Oyunseverlerin merakla beklediği GTA6 için yeni bir sızıntı daha ortaya çıktı. Güvenilir kaynaklar, oyunun ilk fragmanın bu yıl geleceğini belirtti.

GTA'nın yeni oyunu için geri sayım  başladı.
GTA'nın yeni oyunu için geri sayım başladı.

Oyun piyasanın en popülerlerinden GTA serisi, tahminlere göre yakında kullanıcılarla buluşacak. Geçtiğimiz haftalarda oyunun geliştirme aşamasında olduğu açıklanırken, bugün ise güvenilir kaynaklar çıkış tarihi hakkında bazı bilgiler verdi.

Tanınmış R-star haber kaynaklarından Tez2,GTA6'nın ilk fragmanının bu yıl geleceğini belirtti. Kullanıcıların sorularına yanıtlayan Tez2, çıkış tarihi hakkında soru soran takipçisine yeni GTA oyununun bu yıl fragmanının geleceğini ifade etti. 

GTA6'NIN İLK FRAGMANI BU YIL GELECEK

Rockstar Games'in merakla beklenen GTA6 oyunu, çok kez gündeme geliyor. Yaklaşık 6 yıldır beklenen oyun, artık çok geç olmadan oyunseverlerin beğenisine sunulacak. Şu anda geliştirme aşamasındaki GTA6, yakın zamanlı bir bilgiye göre bu yıl ilk fragmanıyla kullanıcı karşısına çıkacak. 

GTA6 hakkında yeni gelişme: Çıkış tarihi netleşiyor

Tez2 kaynağının raporuna göre Rockstar, yayınlayacağı fragmanda tıpkı ilk oyundaki gibi strateji uygulayacak. Dev oyun şirketi GTA6'nın ilk fragmanında da yine oyunun ekran içeriğini gösteren bir görüntü yayınlayacak. 

Bilgiyi veren kaynak, GTA6'nın ilk fragmanının ne zaman geleceğini açıklamadı. Ancak Rockstar'ın geçmiş yıllarına bakıldığında yeni fragmanın, Ekim ve Kasım aylarında yayınlanması yüksek bir ihtimal taşıyor. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...