Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Temmuz 2022 11:50 - Güncelleme : 29 Temmuz 2022 11:52

Honor'dan IFA 2022 etkinliği için duyuru: Yeni ürünler geliyor

Çin merkezli teknoloji devi Honor, katılım sağlayacağı IFA 2022'de (Berlin Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı), yeni ürünlerini piyasaya süreceğini duyurdu.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Honor
Honor'dan IFA 2022 etkinliği için duyuru: Yeni ürünler geliyor
honor,teknoloji

Çin teknoloji teknolojilerinden Honor, Huawei'den sonra yeni günlerden kurtulup devam ediyor. Firma, ABDambargosundan vazgeçildiğinden bu yana iyi bir yol kat ederken, ürün gamını da artırmaya devam ediyor. 

Kısa önce Onur, hafta sonu düzenleyeceği bir lansmanın duyurusunu yaptı. IFA 2022 (Berlin Uluslararası Tüketiciniği Fuarı) katlanacak açıklayan teknoloji devi, 2 Eylül'de tercih edilen tesisler yeni düşünülen planlar.

ONUR, 2 EYLÜL'DE YENİ ÜRÜNLERİNİ TANITACAK

"BAĞLANTILI GELECEĞİ KABUL ETMEK" sloganı yer alıyor. Aynı zamanda, TWS kulaklık, tablet bilgisayar, akıllı telefon ve bilgisayar gibi dikkat çekici.

Honor'dan IFA 2022 etkinliği için duyuru: Yeni ürünler geliyor

geçen haftalarda Onur; Honor Magic 14 Ruilong Edition, Honor Tablet 8, Honor Screen X3 serisi gibi yeni bir akıllı kullanım sundu. Kapsamlı ürünün ürününden ayrılacağından, IFA 2022'de ise ara bağlantı ve tam eğitim ile işlevlere yönelik bildirildi.

Daha önce Çin'de yeni tanıtımdan Honor'un, IFA 2022'de ise ara bağlantı sisteminde başka yeni ürünler de getirmesi bekleniyor. Bu, yazılım ve donanım alanında olacaktır diye tahmin edeceğiz. 

Kaynak: Honor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...