Tgrt Haber
20 Mart 2022 12:19 - Güncelleme : 20 Mart 2022 12:36

Honor'un uygun fiyatlı olacak yeni telefonu Magic4 Lite sızdırıldı

Akıllı telefon pazarında iddialı modelleriyle rekabet eden Honor, görünüşe bakılırsa Magic4 Lite modeli ile kullanıcı karşsına çıkacak. Bir süre önce ortaya çıkan cihaz, fiyatı ve özellikleriyle sızdırıldı.

Honor'un uygun fiyatlı olacak yeni telefonu Magic4 Lite sızdırıldı

Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2022, onlarca yeni teknolojik ürüne ev sahipliği yaptı.

Akıllı telefon üreticileri yeni ürünlerini sergilerken, Honor ise; Magic4, Magic4 Pro ve Magic4 Ultimate Editon modellerini piyasaya sürdü. Şimd bu modellere ek, daha uygun fiyatlı Honor Magic4Lite'ın da fiyatı ve teknik özellikleri sızdırıldı.

HONOR MAGIC4 LITE FİYATI VE ÖZELLİKLERİ

Honor'un yeni akıllı telefonu Magic4 Lite'a ait sızıntı, Appuals isimli bir kullanıcı tarafından hazırlanan raporda gözler önüne serildi. Cihazın fiyatından özelliklerine kadar pek çok detay bu raporda açıklık kazandı.

Buna göre Honor Magic4 Lite 5G, ön tarafında 1080 x 2388 piksel çözünürlükte, 120 Hz yenileme hızını destekleyen Full HD+ LCD panel ile gelecek. 

Honor'un uygun fiyatlı olacak yeni telefonu Magic4 Lite sızdırıldı

Ekranın merkezinde 16 Megapiksel selfie kamerası yer alırken, bu kamera aynı zamanda kullanıcıların 60 fps'ye kadar vidoe çekebilmelerine de olanak tanıyacak. 

Öte yandan Honor'un yaklaşan Magic4 Lite modeli, arka tarafında OREO tasarımlı dörtlü kamera sistemi ile gelecek. Ana kamera 48 Megapiksel, makro kamera 2 Megapiksel ve derinlik sensörü ise 2 Megapiksel çözünürlüğe sahip olacak. Bunun yanı sıra cihaz, kutudan direkt olarak Android 11 tabanlı MagicUI 6 arayüzü ile çıkacak.

İşlemci tarafında ise Honor Magic4 Lite, gücünü Qualcomm'un Snapdragon 695 yonga setinden alacak. Buna 6 GB RAM ve 128 GB depolama da eşlik edecek. Ayrıca, çift SIM,  Wi-Fi 802.11ac, NFC, GPS ve microSD kart desteği de sızdırlan özellikler arasında. 

MAGIC4 LITE FİYATI

Teknik özelliklere ek olarak Magic4 Lite'ın fiyatı da sızdırıldı. Buna göre Honor'un orta segmentte rekabet edeceği yeni Magic4 Lite cep telefonu, 299 Euro fiyat etiketine sahip olacak. Ayrıca cihazın; siyah, gümüş ve mavi renk seçeneklerine de sahip olması bekleniyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...