Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Şubat 2014 12:05

HTC One M8, internete sızdı

HTC'nin Amiral Gemi arayışında son noktası olan M8 kod adlı telefonu ile ilgili ekran görüntüleri sızdı

HTC One M8, internete sızdı
HTC One M8,HTC One M8 internete sızdı,HTC'nin Amiral Gemi arayışı,

Geçtiğimiz günlerde cihaza ait olduğu söylenen görüntülerde M8 de çift flash ve çift kamera bulunuyordu. Bu görüntülerin yayınlanmasının ardından HTC'nin Bölge müdürü Marc Moons Twitter hesabından yaptığı açıklamada bu görüntülerin photoshop olduğunu dile getirmişti. Ancak bu açıklama HTC severlerin kafasındaki kuşkuyu gidermedi.
Şimdi ise cihaza ait olduğu söylenen yeni görüntüler Fransız bir internet sitesinden geldi. NowhereElse.fr. adlı sitede yayınlanan görüntülerde cihazda yine çift kamera ve ana ekranda sanal tuşlar görünüyor. Yanlız diğer sızıntılardan farkları cihazın görüntüsü alınırken arka planda bulunan ışığın görüntülere yansımış olması bunun gerçek olma olasılığını arttırıyor.Son söylentilerle birlikte cihazda değişmeyen tek şey teknik özellikleri olmuş diyebiliriz. HTC M8'de 1920×1080 çözünürlüğe sahıp 5 inç ekran bulunuyor.  Adreno 330 GPU ile gelecek olan cihaz ayrıca dört çekirdekli 2.3GHz hızında Snapdragon 800 işlemci, 2GB RAM, 5MP ön kamera ve arka kısmında 16 MP eşdeğerinde özel üretim 4 ultrapixel kameraya sahip olacak. Bu arada cihazın Android 4.4 KitKat işletim sistemi ve 16GB/32GB/64GB/ versiyonları ile gelmesi bekleniyor.

 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...