Tgrt Haber
14 Mart 2019 09:55

Huawei Mate X katlanabilir telefon fiyatı ne kadar? Huawei Mate X kaç euro

Huawei'nin katlanabilir telefon modeli teknoloji dünyasını sarstı. Huawei Mate X fiyatı ne kadar? merak ediliyor. Huawei Ceo'su Richard Yu, fiyatı pahalı bulunan katlanabilir telefon Mate X'in gelecek yıllarda daha düşük fiyatla piyasaya çıkabileceğini söyledi.

Huawei Mate X katlanabilir telefon fiyatı ne kadar? Huawei Mate X kaç euro
Huawei Mate X,Huawei Mate X fiyatı

Huawei Mate X katlanabilir telefon fiyatı ne kadar?  Bu sene akıllı telefon piyasasına damga vuran modeller şüphesiz ki katlanabilir telefonlar. Fakat bu modellerin bir büyük dezavantajı var; fiyatı.

Huawei'nin katlanabilir telefonunun 2229 euro olmasının büyük tepki çekmesinin ardından Huawei, ilerleyen yıllarda fiyatta indirime gidileceğini açıkladı.

Huawei CEO'su Richard Yu tarafından yapılan açıklamada katlanabilir telefonların fiyatlarında 1000 euro'ya kadar indirime gidilebileceği belirtildi.

Ayrıca katlanabilir telefonların zamanla standart hale geleceğinden bahseden Yu, ekranların 100-220 inç'e kadar çıkabileceğini ve sanal gerçeklik gözlüğüyle görülebilecek ekranlar olacağını da ekledi.

Piyasada zirveye çıkacaklarından emin olan Çinli iş adamı, Samsung'u geride bırakıp 1 numara olacaklarını da söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...