Tgrt Haber
12 Ocak 2022 15:17

Instagram gönderiler için beklenen özellik yolda

Milyonlarca kullanıcı kitlesine sahip olan Instagram için yeni bir özellik test ediliyor. Kullanıcılar artık eski gönderilerine müdahele edebilecek ve istediği yere sıralayabilecek. İşte detaylar...

Instagram gönderiler için beklenen özellik yolda
Instagram,Instagram güncelleme,Instagram gönderi sıralama

Sosyal medya devi Instagram, her geçen gün daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşıyor. Kullanıcı sayısı hız kesmeden artarken, platforma eklenen özellikler de artmaya başladı. Şimdi bir özellik için daha kollar sıvandı.

INSTAGRAM GÖNDERİLERİ ARTIK SIRALANABİLECEK

Son yıllarda pek çok yeni özelliği kullanıcısıyla buluşturan Instagram, şimdi bir özellik üzerine daha çalışmaya başladı. Normal şartlarda Instagram üzerinden gönderileri sıralamak mümkün değildi. Neyse ki Meta'ya ait şirket beklenen özellik için kolları sıvadı. Kullanıcılar ilerleyen dönemde gönderileri istedikleri gibi yeniden düzenleyebilecekler.

Instagram gönderiler için beklenen özellik yolda

Instagram'ın mevcut sürümünde gönderilere müdahele edebilmek mümkün. Ancak bu, yalnızca gönderileri arşivlemek ve silmekle sınırlı. Kullanıcı taleplerine genellikle olumlu bakan Instagram, yakın zamanda gönderileri sıralamaya izin veren bir özelliği test etmeye başladı.

Instagram gönderilerinin sıralanacağına dair yeni özellik, ünlü mobil geliştiricilerinden Alessandro Paluzzi tarafından ekran görüntüleriyle sızdırıldı. Uygulamanın yeni özelliğini gösteren Paluzzi, sıralamanın basit bir sürükle-bırak şeklinde olacağına değindi. Bu sayede kullanıcılar eski gönderilerini uygulama üzerinden dilediği bölüme yerleştirebilecek. 

Yeni özellik, ekran görüntüsünden de anlaşıldığı üzere profil bilgilerinden etkin hale getirilecek. Ancak bu özelliğin şu anda test aşamasında olduğunu ve tüm kullanıcılara ulaşmasının epey zaman alabileceğini de belirtmekte fayda var.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...