Tgrt Haber
29 Ocak 2019 20:18

Instagram türkçe yapma dil ayarını değiştirme nasıl yapılır? İnstagram Türkçe çevirme dil değiştirme yöntemi

Instagram dilini Türkçe yapma konusu bu günlerde gündemde. Milyonlarca kullanıcısı olan uygulamada Türkiye'de son güncelleme ile dil sıkıntısı yaşanıyor. Dil ayarlarını değiştirmek isteyen kullanıcılar Instagram nasıl Türkçe yapılır, dil değiştirme yöntemini merak ediyor. Detaylar haberimizde...

Instagram türkçe yapma dil ayarını değiştirme nasıl yapılır? İnstagram Türkçe çevirme dil değiştirme yöntemi
ınstagram,ınstagram türkçe yapma

Instagram uygulaması dünya üzerinde milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor. Son güncelleme ile Instagram'da Türkçe dil sıkıntısı yaşanıyor. Türkçe dil ayarlı kullanıcılar uygulamanın İngilizce olduğunu görünce konu hakkında çözüm arayışına girdi. Son güncellemenin sebep olduğu bu dil sıkıntısının ne zaman çözüleceği merak ediliyor. Belirtmemiz gerekirki Instagram uygulamada yaşanan sıkıntıları yeni bir güncelleme ile düzeltmekte. Bu dil sorununun yeni gelecek bir güncelleme ile düzelmesi bekleniyor. 

INSTAGRAM NASIL TÜRKÇE YAPILIR?

Instagram uygulamasında kullandığınız dili, dil ayarlarınızdan değiştirebilirsiniz:

Instagram türkçe yapma dil ayarını değiştirme nasıl yapılır? İnstagram Türkçe çevirme dil değiştirme yöntemisimgesine dokunarak profilinize gidin.
Sağ üstteki  Instagram türkçe yapma dil ayarını değiştirme nasıl yapılır? İnstagram Türkçe çevirme dil değiştirme yöntemisimgesine dokunun.
Instagram türkçe yapma dil ayarını değiştirme nasıl yapılır? İnstagram Türkçe çevirme dil değiştirme yöntemiAyarlar'a dokunun.
Dil'e dokunun.
Kullanmak istediğiniz dili seçin.
8.4 sürümü itibariyle, Instagram şu dilleri desteklemektedir:

Afrikanca/Afrikaans
Arapça/العربية (Sadece Android)
Bulgarca/Български (sadece Android)
Kanada Fransızcası/Français (Kanada) (sadece Android)
Çince/中文(繁體/简体)
Hırvatça/Hrvatski
Çekçe/Český
Danca/Dansk
Danca/Nederlands
Farsça/فارسی (Sadece Android)
Fince/Suomi
Fransızca/Français
Almanca/Deutsch
Yunanca/Ελληνικά
İbranice/עברית (Sadece Android)
Macarca/Magyar (Sadece Android)
Endonezce/Bahasa Indonesia
İtalyanca/Italiano
Japonca/日本語
Korece/한국어
Malayca/Bahasa Melayu
Norveççe/Norsk
Lehçe/Polski
Portekizce/Português
Rumence/Română
Rusça/Русский
Sırpça/Српски (Sadece Android)
Slovakça/Slovenčina
İspanyolca/Español
İsveççe/Svenska
Tagalog/Filipino
Tayca/ภาษาไทย
Geleneksel Çince - Hong Kong/中文(香港)
Türkçe

Instagram türkçe yapma dil ayarını değiştirme nasıl yapılır? İnstagram Türkçe çevirme dil değiştirme yöntemi
Ukraynaca/Українська
Vietnamca/Tiếng Việt

INSTAGRAM

Instagram, sosyal medyada ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma uygulaması. Ekim 2010'da kurulduğunda, kullanıcılarına çektikleri bir fotoğraf üzerinde dijital filtre kullanma ve bu fotoğrafı Instagram'ın da dahil olduğu, sosyal medya servisleri ile paylaşma imkanı tanımıştır. Kevin Systrom ve Mike Krieger tarafından kurulan Instagram Nisan 2012 yılında sosyal medya devi Facebook tarafından 1 milyar dolara satın alındı.[5] Facebook'a satılmadan önce 30 milyon kullanıcısı olan Instagram'ın Eylül 2017 itibarıyla 800 milyon kullanıcısı bulunmaktadır.

Belirgin özellikleri; fotoğrafları bir kare şekline sınırlandırmak, Kodak Instamatic ve Polaroid resimler, cep telefonu kameralarında kullanılanın aksine 4:3'lük çerçeve oranı. Bu durum yeni bir güncelleme ile değişmiş, kullanıcılar özgün çerçeve oranı kullanabilir hale gelmişlerdir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...