Tgrt Haber
17 Ağustos 2022 09:08 - Güncelleme : 17 Ağustos 2022 09:30

Meta, Instagram ve Facebook için yeni özellikleri duyurdu: Çapraz paylaşım ve dahası!

Meta, hem Instagram hem de Facebook'ta yeni Reels özelliklerini duyurdu. Kullanıcılar artık yeni özelliklerle daha çok etkileşim alacak.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Techrunch
Meta, Instagram ve Facebook için yeni özellikleri duyurdu: Çapraz paylaşım ve dahası!
Instagram,teknoloji

Meta, Facebook ve Instagram için yeni özelliklerini duyurdu. Reels odaklı yeni özellikler, etkileşimi artırmanın yanı sıra, uygulama deneyimini de iyileştiriyor. Peki yeni duyuruda neyden bahsedildi? İşte Instagram ve Facebook için gelen özellikler...

Reels odaklı yeni özellikler, hem Facebook hem de Instagram için ''Sen de ekle'' çıkartmasını getiriyor. Daha önce Instagram Story'ler için gelen özellik, şimdi Reels videoları için de mevcut.

REELS'LERE 'SEN DE EKLE' ÇIKARTMASI EKLENEBİLECEK

Meta, Reels videolarının daha çok izlenmesine ve etkileşim almasına olanak tanıyacak 'Sen de elşe' çıkartmasını kullanıcılarına sundu. Söz konusu çıkartma Hikayeler için epey ilgi görürken, Reels videolarına da aynı çıkartmanın gelmesi oldukça mantıklı.

Meta, Instagram ve Facebook için yeni özellikleri duyurdu: Çapraz paylaşım ve dahası!

Yeni eklenen 'Sen de ekle' istemiyle paylaşım yaptığınızda, dier Reels'ler otomatik olarak ayrı bir sayfada görünecek. Kişiler, sayfanın üst kısmında istemi kimin oluşturduğunu görebilecek. Söz konusu işlev iş birliğine teşvik etmenin yanı sıra, bağlantı kurmak ve takipçi sayısını arttırmak için de önemli bir role sahip. Örneğin evcil hayvanınızla ilgili bir klip için 'Sen de ekle' çıkartması ekleyerek, başkalarının da size cevap olarak evcil hayvan kliplerini eklemesini sağlayabilirsiniz. 

ÇAPRAZ PAYLAŞIM

Meta ayrıca, Instagram'dan Facebook'a çapraz reels paylaşımı yapılmasına izin veriyor. Şirket, içerik üreticilerin artık hem Facebook hem de Instagram'da topluluklar geliştirebileceğinin altını çiziyor. 

Kaynak: Techrunch
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...