Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Temmuz 2020 10:44

Instagram'a 'maske' uyarısı geliyor!

2019'un son aylarında Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs nedeniyle tüm dünyada pandemi ilan edildi. Korona virüs ortaya çıktığından beri yaklaşık sekiz ay geçmesine rağmen, tüm dünyada etkileri devam ediyor. Çeşitli sosyal medya uygulamaları da insanların daha bilinçli hale gelmedi için, uyarılarda bulunmaya devam ediyor. Instgaram koronavirüs nedeniyle 'maske tak' uyarısı yapmaya başlayacak.

Instagram'a 'maske' uyarısı geliyor!
Instagram,

Geçtiğimiz senenin sonlarında Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs, düm dünya genelinde etkilerini sürdürüyor. Ortaya çıktığı tarihten bugüne kadar sekiz aya yakın bir süre geçmesine rağmen tam olarak bir aşısı ya da ilecı henüz geliştirilemedi. Bu kadar ciddi bir virüs nedeniyle, insanlar evlerine kapandı ve tüm dünya bambaşka bir hale büründü. Evden çalışmalar artıp, sokağa çıkma yasakları gelince sosyal medya uygulamaları, daha çok kullanılır hale geldi. Tüm bu nedenlerden dolayı, neredeyse tüm sosyal medya uygulamaları farklı düzenlemelere giderek, koronavirüse karşı uyarılar yapmaya ve buna özel özellikler geliştirmeye başladı. Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram, artık koronavirüsle mücadele kapsamında, 'maske tak' uyarısı getirdi. Hem Facebook, hem de Instagram için gelen yeni uyarı, şu anlık yalnızca ABD'de yayınlandı. İlerleyen günlerde tüm dünyada yayınlanması bekleniyor.

Kaynak:Milliyet

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...