Tgrt Haber
12 Nisan 2019 16:50

Instagram'da büyük hata!

Instagram'ın Hikâyeler özelliğinde büyük bir hata meydana geldi.

Instagram'da büyük hata!
instagram

Popüler sosyal medya devi Instagram'da bir takım hatalar gerçekleşmeye devam ediyor. Bu sefer gerçekleşen hata kullanıcıların kafasını bir hayli karıştırdı.

Sorunun kaynağı ise Story, yani 'Hikâyeler' özelliği.

Takip edilmeyen bazı hesapların hikâyelerini ekranında görmeye başlayan kullanıcılar, hikâyeleri açmak istediklerinde ise erişim sağlayamadı.

Erişimin olmamasına gerekçe olarak ise ilgili hesabın takip edilmemesi gösterildi.

Normalde şirket yetkilileri hatayı kabul etmez fakat bu sefer bir farklılık söz konusu.

Hatayı kabul eden Instagram yetkilileri ise sorun üzerinde çalıştıklarını ve problemin ortadan kalktığını açıkladı.

Hesabı gizli olan kullanıcıların paylaştığı hikâyelerin bu hata nedeniyle takipçileri dışında kaç kişiye ulaştığı ise bilinmiyor.

Hikâyeler'de ilk hata değil

Hikâyeler kısmında kullanıcıların ilk karşılaştığı sorun değil tabi ki de bu. Daha önceden bazı kullanıcılar atılan hikâyeleri göremediklerini belirtmişlerdi. Bazıları da karşılarına siyah ekran çıktığını...Bir süre önce de kullanıcılar Hikâyeler'e tıkladıklarında uygulamadan atıldıklarını belirtmişti. Hikâyeler kısmında sürekli bir takım sıkıntılar çıkıyor, sebebi güncellemeler olarak düşünülse de tam olarak bilinmiyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...