Tgrt Haber
09 Şubat 2022 10:48

Instagram'dan büyük kolaylık: Toplu silme özelliği geldi

Instagram, gönderileri, yorumları ve diğer etkinlikleri platformdan kaldırmayı çok daha kolay hale geldi. Profildeki ‘etkinliğiniz’ sekmesinde yer alacak yeni bir özellik ile toplu silme işlevi geliyor.

2010'da kullanıcılara sunulan Instagram'ın dünya genelinde resmi olmayan verilere göre 2 milyardan fazla kullanıcısı bulunuyor.
2010'da kullanıcılara sunulan Instagram'ın dünya genelinde resmi olmayan verilere göre 2 milyardan fazla kullanıcısı bulunuyor.

Popüler sosyal medya platformu Instagram, kullanıcıların yorumları ve gönderileri toplu olarak silmesine ve geçmiş etkileşimleri, arama etkinliğini incelemesine olanak tanıyan yeni hesap denetimi ayarlarını kullanıma sunuyor. Özellikler, kullanıcı profillerinin "etkinliğiniz" adı verilen yeni bir bölümünde sunulacak. Instagram'ın amacı, geçmiş etkileşimleri tekrar ziyaret etmeyi ve silmeyi kolaylaştırmak.

Instagram'dan gelen beğenileri, yorumları ve gönderileri silmek teknik olarak mümkün olsa da, hesabınızı tamamen silmeden bunu yapmanın tek yolu, geçmiş gönderilerinizi tek tek manuel olarak gözden geçirmek. Ancak bu "etkinliğiniz" bölümü, geçmiş zaman çizelgesini ve Hikaye gönderilerini, ayrıca diğer kullanıcıların yayınlarındaki beğenileri ve yorumları görüntülemek için kısayollar sunacak.

INSTAGRAM, HER ETKİLEŞİME TOPLU SİLME GETİRDİ

Toplu silme işlevi tüm etkinlikler için geçerli olacak, yani gönderiler, hikayeler, yorumlar, beğeniler, Reels, IGTV ve diğer her şey buna dahil. Ayrıca toplu silme işlevi için şirket, filtreleme de sunuyor. Böylece belirli tarih aralıklarındaki etkileşimleri silmek mümkün.

Instagram'dan büyük kolaylık: Toplu silme özelliği geldi

Bununla birlikte, yakın zamanda arşivlenmiş veya silinmiş içeriğin bulunması da daha kolay hale gelecek. Yeni güncelleme ile uygulamada geçirilen süreyi, arama geçmişini, bağlantı tıklamalarını ve kullanıcı adı değişiklikleri gibi hesap düzeyindeki etkinlikleri gözden geçirmek için kısayollar da bulunuyor.

Etkinliğiniz bölümüne profilinizin sağ üst köşesindeki menü düğmesine dokunarak ulaşabilirsiniz. Bu arada, Instagram, değişiklikleri ilk olarak Aralık ayında test etmeye başladı. Platforma göre yeni özellikler, kullanıcıları ve hesaplarını daha güvenli tutmak ve kullanıcılara etkinlikleri üzerinde daha fazla kontrol sağlamak için geliştiriliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ramazan balci14 Aralık 2022 00:53

Çok karmaşık geldi

Sonraki Haber Yükleniyor...