Tgrt Haber
15 Temmuz 2021 13:31

Instagram'ın yeni özelliği tartışmalara neden oldu

Sosyal medya platformu Instagram'ın yeni özelliği, kullanıcıları arasında tartışmalara neden oldu. Şimdilik test aşamasında olan özellik, yakın zamanda kullanıcılara sunulacak.

Instagram'ın yeni özelliği tartışmalara neden oldu
instagram

Milyonlarca kullanıcıya sahip sosyal medya platformu Instagram kullanıcılarına yeni bir özellik sunmak için hazırlıklar yapıyor. Henüz test aşamasında olan yeni özellik daha kullanıcılara sunulmadan önce ise tartışmalara neden oldu. Şimdiye kadar paylaştığı bilgilerle tanınan Alessandro Paluzzi, Instagram'ın yeni özelliğini Twitter hesabından duyurdu. 

Paluzzi'nin paylaşımına göre, Instagram, paylaşılan videoları tam ekran izletmeye hazırlanıyor. Paluzzi’nin Twitter üzerinden yaptığı paylaşıma şunları yazdı:

''Ana sayfada gezindiğiniz sırada karşınıza çıkan videolar tüm ekranı kaplayacak.''

Instagram'ın yeni özelliği tartışmalara neden olduPaluzzi, Twitter paylaşımında yeni özelliğe ait bir de video paylaştı. Videoda Instagram'ın ana sayfasında gezinirken video içeriğine denk geldiğini ve videonun tüm ekranı kapladığı görülebiliyor.

Instagram'ın bu özelliği ise sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Instagram'da video izlemeyi sevenler, bu özelliği beğense de  video izlemeyen ve daha sade bir uygulama deneyimi tercih edenler bu özellikten pek de hoşlanmadı.

Ayrıca Paluzzi, bu özelliğin henüz geliştirilme aşamasında olduğunu söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...