Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Ekim 2017 09:43

iOS 11’in Wi-Fi sorunu kullanıcıların canını sıkıyor

iOS 11’de kontrol merkezi üzerinden bir türlü kapatılamayan Wi-Fi ve Bluetooth kullanıcıların canını sıkıyor.

iOS 11’in Wi-Fi sorunu kullanıcıların canını sıkıyor
ios 11,,wifi,

Apple’ın yeni mobil işletim sistemi iOS 11’in sorunları arasında her gün yeni bir sorun eklenmeye devam ediyor. iOS 11 kurulu olan cihazlarında bataryalarının hızla tükendiğinden şikayetçi olan kullanıcılar şimdi de bir türlü kapanmayan Wi-Fi ve Bluetooth sorunuyla uğraşıyor.

iOS 11 ile birlikte akıllı telefonlarının yavaşlamasından ve bataryalarının kısa sürede bitmesinden şikayetçi olan kullanıcıları şimdi de Wi-Fi ve Bluetooth gibi özelliklerin bir türlü kapatılamaması sorunuyla uğraşıyor. iOS 11 ile birlikte yenilenen Kontrol Merkezi’nde yer alan Wi-Fi ve Bluetooth gibi önemli özellikler kullanıcılar tarafından kapatılamıyor. Sorunu Apple destek forumlarında dile getiren kullanıcıların hızla artmasının ardından konuyla ilgili olarak Apple’dan açıklama geldi

Wi-Fi Ve Bluetooth Ayarlar’dan Kapatılabiliyor

Apple tarafından yapılan açıklamada yaşanılan bu durumun Apple ekosisteminde bulunan cihazların birbirleriyle olan etkileşimin arttılmasının hedeflendiği aktarıldı. Kullanıcıların canını sıkan bu sorun karşısında Apple’ın şimdilik nasıl bir yol izleyeceği bilinmezken  Wi-Fi ve Bluetooth gibi özellikleri Kontrol Merkezi üzerinden kapatamayan kullanıcıların bu işlemleri Ayarlar üzerinden sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebiliyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...