Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Ocak 2022 09:28

iOS 15.3 ve iPadOS 15.3 beta 2 güncellemeleri yayınlandı

Apple, yeni yıla girilmesiyle birlikte ilk yazılım güncellemelerini kullanıma sunmaya başladı. Kısa süre önce iOS 15.2.1 sürümünü tüm iPhone'ları için yayınlayan üretici, hemen akabinde geliştiriciler için iOS 15.3 ve iPadOS 15.3 beta 2 güncellemelerini de yayınladı.

iOS 15.3 ve iPadOS 15.3 beta 2 güncellemeleri yayınlandı
iOS 15.3 beta 2,iOS 15.3,Apple

ABD menşeili teknoloji devi Apple, iPhone ve iPad gibi pek çok ürünlerine yeni yazılım güncellemelerini sundu. Şirket kısa süre önce iPhone ve iPad modelleri için iOS 15.2.1 güncellemesini yayınladı.

iOS 15.2.1 güncellemesine ek olarak Apple, aynı zamanda geliştiriciler için yeni beta sürümlerini de kullanıma sundu. Beta'ya kayıtlı kullanıcılar artık iOS 15.3 ve iPadOS 15.3 güncellemelerinin ikinci beta sürümlerini indirebilir.

APPLE, YENİ BETA GÜNCELLEMELERİNİ YAYINLADI

Tüm kullanıcılar için yayınlanan iOS 15.2.1 güncellemesi, temel olarak yenilikten çok hata düzeltmelerine odaklanıyor. Firma, yılın ilk sürümünde tespit edilen birçok hatayı giderdiğini açıkladı. Bunlar; iCloud bağlantısı kullanarak gönderilen fotoğrafların yüklenememesi, üçüncü taraf CarPlay uygulamalarının yanıt vermemesi gibi bazı küçük hatalar.

iOS 15.3 ve iPadOS 15.3 beta 2 güncellemeleri yayınlandı

Geliştiriciler için yayınlanan iOS 15.3 ve iPadOS 15.3 beta 2 güncellemesinde ise hangi yeniliklerin geldiği belirtilmedi. Ancak Apple, kullanıcı raporlarına bakıldığında beta sürümlerinde de yine hataları gideriyor. 

Öte yandan Apple'ın henüz getirmediği birkaç özellik daha var. Örneğin Evrensel Kontrol ve Cüzdan uygulamasında kimlik desteği gibi pek çok yenilik, ne yazık ki son sürümlerde kullanıma sunulmadı. Muhtemelen firma bu yenilikleri iOS 15.4 güncellemesiyle beraber getirebilir. 

Sizler de son gelen beta güncellemelerini yüklemek için; Ayarlar-Genel-Yazılım Güncellemeleri ibaresine dokunun. Ardından güncellemeyi indirebilir ve cihazlarınıza yükleyebilirsiniz. Tabii bunun için uygun beta profiline sahip olması gerektiğini de unutmamakta fayda var. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...