Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Ağustos 2022 09:26 - Güncelleme : 09 Ağustos 2022 09:37

Apple çok istenilen özelliği geri getirdi: iOS 16 Beta 5 güncellemesi çıktı!

iPhone kullanıcılarının uzun süredir beklediği özellik geri döndü. Apple, yeni işletim sistemi iOS 16'nın beşinci beta sürümünü yayınladı. İşte iOS 16 Beta 5 ile gelen yenilikler...

Editör: Okan Güleş / Kaynak: macrumors
Apple çok istenilen özelliği geri getirdi: iOS 16 Beta 5 güncellemesi çıktı!
ios 16,apple,teknoloji

Apple, geçtiğimiz aylarda duyurusunu gerçekleştirdiğ iOS 16 güncellemesini beta kullanıcılarına sunmaya devam ediyor. Yepyeni özellikleri beraberinde getiren güncelleme, kısa süre önce iOS 16Beta 5 sürümüne yükseltildi.

Apple, beta sürecindeyken bile yeni özellikleri getirmeyi unutmuyor. iPhone kullanıcıları, iOS 16 Beta 5 ile çok istenilen bir özelliğe geri kavuştu. Son sürümle artık pil göstergesi durumu yeniden aktif edilebilir.

IOS 16 İLE GELEN YENİLİKLER

iPhone'lar için sunulan iOS 16 Beta 5 güncellemesi, birkaç hata düzeltmesinin yanı sıra merakla beklenen pil göstergesi seçeneğini de geri getirdi. Ancak bu göstergenin şimdilik mini modellerde yer almadığını da belirtmekte fayda var. Apple, muhtemelen sonraki güncellemelerinde tüm cihazları için göstergeyi etkinleştirmeye imkan tanıyacaktır.

ios 16 beta 5

''iOS 16, iPhone ile yaşadığınız deneyimi dönüştürecek güncellemeler sunan kapsamlı bir sürüm.” açıklamasını yapan Apple’ın Yazılım Mühendisliğinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Craig Federighi sözlerini şöyle sürdürüyor:

“Kilit Ekranı’nın görünümünü ve işleyişini, bu ekranı daha kişisel ve kullanışlı hale getiren heyecan verici yeni özelliklerle tamamen yeniden tasarladık; aileler için iCloud Paylaşılan Fotoğraf Arşivi özelliğini sunduk; Mesajlar ve Mail uygulamalarına eklediğimiz yeni özelliklerle iletişimi daha da kolaylaştırdık ve akıllı teknolojilerden yararlanarak Canlı Metin ve Görsel Arama özelliklerinde yapılan güncellemelerle geliştirdik.”

 

Kaynak: macrumors
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...