Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Ekim 2021 11:02

iPhone 13 ekran sorunuyla Türkiye'ye geldi: İşte sosyal medyaya damga vuran arıza

Japonya, İngiltere ve ABD gibi ülkelerde satışa çıkan iPhone 13 Türkiye'de de raflardaki yerini aldı. Ekran sorunu ise sosyal medyada gündem oldu.

iPhone 13 ekran sorunuyla Türkiye'ye geldi: İşte sosyal medyaya damga vuran arıza
iPhone 13,cep telefonu,apple

Geçtiğimiz haftalarda birçok ülkede meraklılarıyla buluşan iPhone 13 serisi bugün itibariyle Türkiye'deki raflarda da yerini aldı. Sabahın erken saatlerinde Apple mağazalarına gidip yeni iPhone'u alanların ise hevesi kursağında kaldı. Birçok iPhone 13 kullanıcısı, ekranın komutlarına tepki vermediğini belirtti. Sosyal medyada iPhone 13 şikayetlerle gündem oldu. 

Pek çok kullanıcı telefonun normal çalışması için yeniden başlatılması gerektiğini ancak bunun sadece geçici bir çözüm olduğu belirtiyor. Şirketin ekran sorunu için yeni bir güncelleme üzerinde çalışıp çalışmadığına dair ise henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.

iPhone 13 ekran sorunuyla Türkiye'ye geldi: İşte sosyal medyaya damga vuran arıza

Öte yandan Apple CEO'su Tim Cook, ''Bunlar şimdiye kadar ürettiğimiz en iyi iPhone'lar''' demişti. 

İŞTE TÜRKİYE FİYATLARI

iPhone 13 Mini 10 bin 999 TL'den, iPhone 13 11 bin 999TL'den, iPhone 13 Pro 15 bin 999 TL'den iPhone 13 Pro Max 17 bin 999 TL'den başlayan fiyatlar ile ülkemizde satışa sunuldu.

Yeni iPhone modelin en pahalı versiyonu olan iPhone 13 Pro Max'in 1 TB'lık versiyonunun Türkiye fiyatı ise 22 bin 999 TL.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...