Tgrt Haber
18 Ağustos 2022 10:37 - Güncelleme : 18 Ağustos 2022 10:38

iPhone 14 tanıtım tarihi ortaya çıktı: Bu kez beklenenden erken gelecek

Apple'ın yeni iPhone 14 serisini tanıtacağı tarih ortaya çıktı. Her yıl sonbaharda lansman düzenleyen şirket, bu kez yeni ürünlerini biraz daha erken tarihte tanıtacak.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Bloomberg
iPhone 14 tanıtım tarihi ortaya çıktı: Bu kez beklenenden erken gelecek
iphone 14,apple,teknoloji

Apple'ın yeni iPhone'ları hakkında her geçen gün yeni bir detay ortaya çıkıyor. Tasarımı ve teknik özellikleri netleşen iPhone 14 serisi, bu kez de güvenilir kaynaklar tarafından tanıtım tarihiyle sızdırıldı.

Her yıl Eylül ayının ikinci haftasında lansman düzenleyen Apple'ın, iPhone 14 serisini biraz daha erken tanıtabilir. Bloomberg'den Mark Gurman, yeni iPhone 14, Apple Watch8 ürünlerinin hangi tarihte tanıtılacağını duyurdu.

IPHONE 14 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Bloomberg yazarı Mark Gurman, genellikle Apple ile ilgili tahminlerinde yüksek doğruluk payına sahip. Uzun zamandır söylediği çoğu bilgide yanılmayan Gurman, kısa süre önce iPhone 14'ün tanıtılacağı tarihi paylaştı.

iPhone 14 tanıtım tarihi ortaya çıktı: Bu kez beklenenden erken gelecek

iPhone 13 serisi, geçtiğimiz yılın 14 Eylül tarihinde tanıtılmıştı. Fakat Apple, iPhone 14 serisini bir hafta daha erken tanıtacak. Bloomberg'in haberine göre iPhone 14 serisi ve Apple Watch 8, 7 Eylül 2022 tarihinde tanıtılacak. 

DÖRT FARKLI IPHONE OLACAK

7 Eylül'de tanıtılacağı söylenen iPhone 14 serisi dört modelden oluşacak. Bunlar; iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max'ten oluşacak. Yeni tasarımıyla piyasaya çıkacak iPhone 14 serisi, özellik bakımından da daha iyi donanımlara ve yazılıma sahip olacak. Öte yandan şirketin merakla beklenen Apple Watch 8 serisi de aynı günde piyasaya sürülecek. 

Kaynak: Bloomberg
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...