Tgrt Haber
13 Haziran 2022 11:35 - Güncelleme : 13 Haziran 2022 11:39

iPhone 14 hakkında önemli gelişme! Ön kamera beklentinin üzerinde olacak

Apple'ın yeni iPhone 14 serisi yaklaşıyor. Her geçen gün yeni bir özelliğiyle ortaya çıkan cihazların, bu kez de kamerası hakkında önemli bir detayı paylaşıldı.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: medium
iPhone 14 hakkında önemli gelişme! Ön kamera beklentinin üzerinde olacak
iphone,apple,teknoloji

Apple, yeni iPhone 14 serisini bu yılın sonlarına doğru piyasaya sürecek. Cihazlar hakkında önemli detaylar netlik kazanmaya başlarken, kısa süre önce bunlara bir yenisi daha eklendi. Ünlü analistler tarafından aktarılan bilgiye göre Apple, yeni iPhone'larında önemli bir iyileştirme yapacak.

Mevcut iPhone'ların kamera konusunda ne kadar başarılı olduğunu hepimiz biliyoruz. Ancak bu noktada bir adım adaha ileri gitmek isteyen Apple, iPhone 14'de hem arka hem de ön kamerayı biraz daha geliştirecek. 

IPHONE 14 KAMERASI HAKKINDA YENİ İDDİA

Son çıkan haberlere göre Apple, iPhone 14'ün ön kamerasına; selfi'lerin ve videoların kalitesini önemli ölçüde artıracak bir otomatik odaklama sistemi ekleyecek. Ayrıca tedarikçileri Genius ile Cowell olacağı öne sürülen iPhone 14'ün, F/1.9 diyafram açıklığında bir kamera ile geleceği iddia edildi.

iPhone 14 hakkında önemli gelişme! Ön kamera beklentinin üzerinde olacak

Öte yandan önemli donanım yükseltmelerinin arasında Alps ve Luxshare tarafından sağlanan yeni bir VCM sürücüsü ekleneceği, ayrıca altı lensli 6P plastik lense geçiş yapılması bekleniyor. Söz konusu lenslerin Genius ve Largan tarafından sağlanacağının da altını çizmekte fayda var.

Apple'ın kamera konusundaki bu atağı, hiç şüphesiz iPhone 14'ü neden almalıyım diyen birisi için önemli ayrıcalıklardan biri olacaktır. Çünkü Apple, iPhone11'den bu yana kameraya çok fazla müdahele etmiyordu. Neyse ki iPhone 14 ile beraber diyafram açıklığı F/2.2 oranlarından F/1.9'a kadar çıkarılacak. Bu sayede daha kaliteli selfie ve görüntülü arama gerçekleştirmekte mümkün olacak.

Kaynak: medium
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...