Tgrt Haber
15 Ocak 2022 17:01

İphone 14’ün ekranı hakkıdan sevindiren gelişme

Apple'ın yeni nesil iPhone'ları hakkında sızıntılar artmaya başladı. Önümüzdeki yaz aylarında tanıtılacak iPhone 14 serisi, bu kez de ekran ve RAM seçenekleriyle sızdırıldı.

İphone 14’ün ekranı hakkıdan sevindiren gelişme
İPhone 14,Apple

Apple, yeni nesil iPhone’ları için çalışmalara başladı. Halihazırda piyasada iPhone 13 serisiyle rekabet eden üretici, bu yılın yaz aylarında iPhone 14 serisini de kullanıcıya sunacak. Yeni nesil iPhone’lar hakkında sızıntı bombardımanı durmaksızın devam ediyor. Her geçen gün başka bir ayrtıntısıyla gündeme gelen iPhone 14 serisi, bu kez de ekran özellikleriyle sızdırıldı.

Teknoloji analistlerinden sağlanan bilgilere göre Apple, iPhone 14 serisinde yepyeni bir ekran deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Son birkaç yıldır çentikli tasarımı sürdüren üretici, söylentilere göre delikli ekran tasarımına geçiş yapacak.

IPHONE 14 SERİSİNİN TAMAMI 120HZ EKRANLA GELECEK

Ekran tasarımına ek olarak Apple, teknik bakımdan da iPhone 14 serisinde yüzleri güldürecek. Daha önce iPhone 13 Pro ve Pro Max modellerinde 120Hz yenileme hızına yer veren üretici, bunu iPhone 14 serisinin tümünde devam ettirecek. Yani iPhone 13’ün standart ve modelinde olduğu gibi ayrım yapılmayacak. 

İphone 14’ün ekranı hakkıdan sevindiren gelişme

Diğer yandan sızıntıyı yapan kaynaklar, iPhone 14 serisinde RAM seçeneklerinin de artırılacağına dikkat çekti. Buna göre Apple’ın, iPhone 14 serisinde en az 6 GB RAM’e yer vereceği iddia ediliyor. Ancak bunun Pro modellerde daha yüksek gelme olasılığını da göz önünde bulundurmakta fayda var. 

Tanıtım tarihine gelecek olursak Apple’ın yeni nesil iPhone’ları, her yıl olduğu gibi yine yaz aylarında piyasaya çıkacak. Bir önceki iPhone 13 serisini Eylül ayında piyasaya sunan şirketin, iPhone 14’ü de Haziran-Temmuz aylarında tanıtması bekleniyor. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...